2000 TL 2. El RX 480 Sistem Alınır mı?

@Bilmem ne? Ben de onu diyorum :kedi:

Eğer o sistemi güncellemek isterseniz işlemci, anakart ve RAM değiştirmeniz gerekecek.

Bunlara bağlı olarak o PSU da değişecektir.

Sürekli artan doları da düşünürsek 2000₺'nin altında çıkamazsınız.

Fakat benim attığım sistemde böyle değil. Geliştirmek için yapılması gereken tek şey ekran kartını değiştirmek.

R5 1500X güçlü bir işlemci olduğu için de RX 580 gibi üst seviye kartlarla FX 6100'ün yaptığı gibi darboğaz yapmayacaktır.

Karar sizin elbette. İlerde güncelleme yapmak istediğinizde size büyük masraf çıkartacak bir sistem o.

Güncelleyene kadar darboğazla ve ısınma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz o ayrı.

@Bilmem ne? Ben de onu diyorum :kedi:

Eğer o sistemi güncellemek isterseniz işlemci, anakart ve RAM değiştirmeniz gerekecek.

Bunlara bağlı olarak o PSU da değişecektir.

Sürekli artan doları da düşünürsek 2000₺'nin altında çıkamazsınız.

Fakat benim attığım sistemde böyle değil. Geliştirmek için yapılması gereken tek şey ekran kartını değiştirmek.

R5 1500X güçlü bir işlemci olduğu için de RX 580 gibi üst seviye kartlarla FX 6100'ün yaptığı gibi darboğaz yapmayacaktır.

Karar sizin elbette. İlerde güncelleme yapmak istediğinizde size büyük masraf çıkartacak bir sistem o.

Güncelleyene kadar darboğazla ve ısınma sorunlarıyla karşılaşabilirsiniz o ayrı.
Teşekkür ederim ama ben Ankaradayım o sistemi alamam ama daha fazla araştıracağım ilgilendiğiniz için sağolun.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı