2000 TL 2013 model laptop tavsiyesi

Sana güncel oyunlarda sorun çıkarmayacak türden MSI Laptoplar önermek isterdim. Ama malesef o bütçeyle MSI satın alamazsın. Fakat Lenevo'nun bu konuda güzel Fiyat/Performans ürünleri var. Lenovo'nun IdeaPad Y Serisini araştırmanı öneririm. Ufak bir araştırma sonucu, uygun fiyata güçlü bir Notebook alabilirsin.

Şunu da söylemeden geçmek istemem İmzam da gördüğün gibi Lenovo Y510P kullanıcısıyım. Fakat bu ürün şuan Türkiye stoklarında yok. Ben yurtdışından
getirtmiştim. Eğer böyle bir imkanın varsa öneririm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aciliyetiniz yoksa hem biraz para biriktirip hem de MSI GE60'ın stoklarını bekleyebilirsin. Emin ol pişman olmayacaksın.

Şu anda acılıyetım yok. Alcaktım ama vazgectım. Aralık kadar beklıcem yılbasına kadar. O zamana kdr yenı urunler cıkar mı? Sızın de onerılerinizi beklıyorum.

- - - Güncellendi - - -

Vatana 2 hafta boyunca gıttım. Z500 soruyom gelıo bıtıo dıyolar. Asus ekran kartını begenmedım. 720 m ıyı demıyolar. 740 ve gt645 m ıyı dıolar. O yuzden almadım asus..

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı