2000 TL 27 inç Monitör Önerisi

DULBIRAKAN

Hectopat
Arkadaşlar öncelikle sistemden bahsetmek istiyorum. RTX2070 ekran kartım var, R7 2700X işlemcim var.

Ben genelde MMORPG oyunlar oynuyorum ama bazen farklı oyunlara da giriyorum. Yani ortam oldugu zaman FPS tarzı oyunlar da oynuyorum.

Ben miyopum. Gerçekten hemen dibimdeki adamı görmekte zorluk çekiyorum. Ama QHD monitör alabilecek durumum yok. Bütçem 2K, belki çok ufak esnetebilirim. Demem o ki monitör almayı düşünüyorum. FHD 27 inç olması benim için önemli. Oşıklı olana, bu pivot ayarı olana, dönüp kıvrılabilen monitörlere ihtiyacım yok. Film izlemeyi çok seviyorum, renkler benim için çok önemli. Bu yüzden IPS panel olmasını istiyordum ama ögrendim ki tüm IPS paneller ışık sızması yapıyormuş. Bu benim için kötü bir eksi. O yüzden VA panel düşünüyorum. işte 1ms ıvır, zıvır ayarları ve G-Sync teknolojisinin olması da benim için önemli. Yani bulanıklaştırma, yırtılma gibi sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Önerilerini bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı