2000 TL %60 mekanik klavye önerisi

Katılım
3 Haziran 2016
Mesajlar
19.123
Makaleler
9
Çözümler
112
Yer
Bursa
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Daha önce konu açmıştım, pek istediğim şeyler olmadığını fark ettiğim ve elime para geçtiği için bütçe yükseltmeye karar verdim. Razer mouse kullandığımdan Razer Huntsman Mini'lere baktım ancak pek bilgim olmadığından bir de danışayım dedim. Marka takıntım olmasa da birlikte uyumlu olurlar gibi geldi. Kablolu/kablosuz fark etmez, mavi switch tercihim ancak diğer türler de hiç problem olmaz, çok da anlamam zaten. Gürültüsü önemli değil. Kaliteli olsun, hissiyatı sağlam olsun, yarı yolda bırakmasın. Ha bir de minik olsun, %60 adamdır.

NOT: 2000 TL bütçe var diye ille de 2000 olmasına gerek yok, 5 aşağı 3 yukarı oynayabilir, aşağı oynaması tercihimdir elbet 🙂
 
@Shimada Sensei hayırlı olsun. Boyutuna göre hem külçe gibi ağırlığa sahip olması hem de tamamen alüminyum kasa olması oldukça premium hissettiriyor.

Tam boy klavyeden %60-65 klavyeye alışmak biraz zaman alıyor. 2 hafta gibi bir sürede alıştım ben de😅
 
@KuoNN alırken çok tereddüt etmiştim, başta çok ön yargılıydım ama 7-8 saattir kod yazıyorum yazdıkça yazasım geliyor 😁 Aqua switchler bayağı hoşuma gitti. Teşekkür ederim, fazladan 1000 TL vermekten kurtardın, gerçek anlamda. Adres at bayramda bi' çiğ köfte dürüm ısmarlayayım.
 
Son düzenleme:
Aqua'da ses durumu nasıl? Mavi switch gibi sesli bir şey olur diye almamıştım ancak kırmızılar yine de keyifli olmasına rağmen bayağı boş hissetiriyor basarken, bir tık pişman olmadım değil😄
Emektar Corsair K70 var kırmızılı, şahsen o Aqua'lar kadar eğlenceli değil 🤣
 

Geri
Yukarı