2000 TL 7200 RPM Laptop Önerisi

Emre Demirtaş

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2015
Mesajlar
11
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Başlıkta da belirttiğim gibi fiyatı en çok 2100 TL olacak ve oyun için kullanılacak bir laptop arıyorum. HDD'si 7200 RPM olursa sevinirim. Forumda açılan diğer konulara baktım önerilenler hep aynı bilgisayarlar ve HDD hızları 5400 RPM olduğu için kararsız kalıyorum elimde 5400 RPM bir laptop var ve bunun sebep olduğu sıkıntıları yaşadım. Bu yüzden ekran kartı ve işlemcinin yanında HDD'nin de iyi olmasını istiyorum. Herkese iyi forumlar.
 
@Recep Baltaş ilgin için çok teşekkür ederim, ürün toplama videolarını izledikten sonra senin bu konuda yardımcı olacağını ve söylediğinin en ideal laptop olacağını düşündüğüm için buraya bu konuyu açmıştım. Tam düşündüğüm gibi oldu çok teşekkür ederim ancak bir ricam daha olacak fiyatı biraz daha artırarak yani yazdığın laptop'un 1750 lira olan fiyatının biraz daha üstüne koyarak mümkünse freedos (daha uygun olacağını düşündüğüm için) ekran kartının daha iyi performanslı olduğu bir laptop önerebilir misin maksimum fiyat yine 2000-2100 arası olursa sevinirim :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı