2000 TL altı Gaming klavye önerisi

Bütçe
2000
Linkini atabilir misiniz?

Rampage boşverin hocam.
%100 istiyorsanız CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu ikisinden birisini alabilirsiniz.

Rampage boşverin hocam.
%100 istiyorsanız CORSAIR K60 RGB PRO Cherry MX TR Q Mekanik Kablolu Low Profile Siyah Gaming Klavye-CH-910D018-TR Uygun Fiyatları ile Tebilonda bu ikisinden birisini alabilirsiniz.
Teşekkürler.

Bu fiyat bandı için iyi performans verdiğini düşünüyorum. Yakın arkadaşım kullanıyor. 2 yılı geçti, aktif oyun oynuyor, performansından memnun. 2000 TL bütçe ile daha iyiler bulunabilir evet, 1000-1500 civarı için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum ben.
Red Switch Rampage k29

Verilen linkteki K60 Low Profile olan modeli. Normal K60 daha yüksek fiyatlarda. Low Profile boyutsal fark yaratıyor. Sorun değilse Corsair seçmek tabiki daha mantıklı. High Profile isteniyorsa dediğim gibi bu ürün hala iyi bir alternatif. Bu fiyata zaten giriş seviyesi alınabilir.

Bu fiyat bandı için iyi performans verdiğini düşünüyorum. Yakın arkadaşım kullanıyor. 2 yılı geçti, aktif oyun oynuyor, performansından memnun. 2000 TL bütçe ile daha iyiler bulunabilir evet, 1000-1500 civarı için iyi bir seçim olduğunu düşünüyorum ben.
Red Switch Rampage k29

Verilen linkteki K60 Low profile olan modeli. Normal K60 daha yüksek fiyatlarda. Low profile boyutsal fark yaratıyor. Sorun değilse Corsair seçmek tabii ki daha mantıklı. High profile isteniyorsa dediğim gibi bu ürün hala iyi bir alternatif. Bu fiyata zaten giriş seviyesi alınabilir.

1000-1500 TL ile (tam boy olması şart değil ise) şahsen geeky GK61 veya düz EK75 alınabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı