R7 7800x3D RTX 5070 Ti sistem parçaları uyumlu mudur?

fitifato

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba hocalarım sistemim ekteki gibi fakat PSU ve işlemci soğutucu konusunda tereddütlerim var. PSU kalitesinden emin değilim. Diğer parçalara bir zarar verir mi sizce? Bir de topladığım bu sistem gelince hangi parçaları değiştirmemi tavsiye edersiniz?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251202_003631_Chrome.jpg
    Screenshot_20251202_003631_Chrome.jpg
    68 KB · Görüntüleme: 25
RAM'i Dual channel yaparsan daha iyi olur hocam, 7800x3D kule tipi kısmen yeterli olur ama en 240mm ama tercihen 360mm sıvı soğutucu alırsan işlemcinin ömrü uzar, güçlü ekran kartı ve güçlü işlemci var PSU'suz kasa alıp harici Gold sertifikalı PSU alırsan daha iyi garanti olur.

RAM'i Dual channel yaparsan daha iyi olur hocam, 7800x3D kule tipi kısmen yeterli olur ama en 240mm ama tercihen 360mm sıvı soğutucu alırsan işlemcinin ömrü uzar, güçlü ekran kartı ve güçlü işlemci var PSU'suz kasa alıp harici Gold sertifikalı PSU alırsan daha iyi garanti olur.
Hocam siparişi vermiş bulundum. Kasa geldikten sonra uygun bir psu ile değiştireceğim. İşlemciye undervolt yapsam sıcaklık konusunu çözebilir miyiz yoksa soğutucu siparişi de vermeli miyim?

Hocam belli bir bütçe yok sisteme iyi para verdim parçalara zarar gelmeyecek şekilde bir miktar daha harcayabilirim. Psu için nzxt nin 750w olanını düşündüm ne dersiniz?

Hocam siparişi vermiş bulundum. Kasa geldikten sonra uygun bir PSU ile değiştireceğim. İşlemciye undervolt yapsam sıcaklık konusunu çözebilir miyiz yoksa soğutucu siparişi de vermeli miyim?

Hocam belli bir bütçe yok sisteme iyi para verdim parçalara zarar gelmeyecek şekilde bir miktar daha harcayabilirim. PSU için NZXT'nin 750W olanını düşündüm ne dersiniz?

Sipariş ettiysen şimdilik almana gerek yok boşta ve yükteki sıcaklık değerleri seni tatmin etmezse sıvı soğutmaya dönebilirsin.

Hocam siparişi vermiş bulundum. Kasa geldikten sonra uygun bir psu ile değiştireceğim. İşlemciye undervolt yapsam sıcaklık konusunu çözebilir miyiz yoksa soğutucu siparişi de vermeli miyim?

Hocam belli bir bütçe yok sisteme iyi para verdim parçalara zarar gelmeyecek şekilde bir miktar daha harcayabilirim. Psu için nzxt nin 750w olanını düşündüm ne dersiniz?
Raijintek Cratos 850w öneririm.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı