2000 TL altı telefon önerisi?

Bütçe
2000
Bizim bir tanıdığımızdan Casper VIA A1 almıştım. Şu anda kullanıyorum 64 GB 4 GB RAM 1000 TL'ye almıştım ama bataryayı çok dikkatli kullanman şarjda falan kullanma .
 
Arkadaşlar oyun oynamayacağım çoğunlukla film dizi indirip onları izleyeceğim ondan en az 64 GB olsun.

Film dizi izleyecekseniz oyuna pek önem vermiyorsanız ekran önemli dedim süper AMOLED 4 GB RAM 64 hafıza 2000 TL altı A8 var tasarım sizin için önemli değilse
Bir de M10s var ama 3/32,eğer ekranın önemi yok derseniz en iyi seçenek tcl 10l gibi duruyor
 
Burada bütün atılanları unutun.

Abi gözünü seviyim yapma Redmi 9 mantıklı ama y6pnin aman aman bir özelliğini göremiyorum AnTuTu puanı 100k 3 RAM'ı var IPS LCD ekran bataryası dışında ilgi çekici bir yanı yok yani 2000'e çok daha iyileri var.
Yanlış bir şey söylediysem kusuruma bakma.

@HaWlI KuLlANIcI bir açıklasanıza, niye sıfır Redmi 9, y6p gibi telefonlar varken gidip M10s veya ikinci el A8 alsın?
Lütfen bir açıklayın. Tcl 10l alıp alamayacağını belirtmemiş zaten, alırsa iyi telefon.

2.el M10s yazdıysam haklısınız ki ben onu önermedim zaten.
 
Antutu puanı her şey değildir. Kolayca Antutu puanında hile yapabilirsiniz. Huawei bunu zamanında yapmıştı. Siz sıfır telefon değil, ikinci el telefon öneriyorsunuz. A8 sıfır satılmıyor.
 
AnTuTu puanı her şey değildir. Kolayca AnTuTu puanında hile yapabilirsiniz. Huawei bunu zamanında yapmıştı. Siz sıfır telefon değil, ikinci el telefon öneriyorsunuz. A8 sıfır satılmıyor.

AnTuTu puanı her şey değildir evet ama gören sanar son model işlemcisi varda 100k almış ben zaten sadece söyledim A8 var M10s var diye.
Siz direkt söylenilenleri unutun onlar bir şey bilmiyor sadece şu ikisine bakın dermiş gibi söylediniz o yüzden karşı çıktım yoksa ne derseniz deyin beni hiçbir şekilde ilgilendirmez.
 

Geri
Yukarı