Salih aksoy
Centipat
Hangi model ekran kartı aldınız?Alalı 4 ayı geçti. O dönem 1660S olsa onu tercih ederdim.![]()
Hangi model ekran kartı aldınız?Alalı 4 ayı geçti. O dönem 1660S olsa onu tercih ederdim.![]()
RX 590 Pulse modelini aldım. Aslına bakarsan Nitro modelini alacaktım fakat Pulse alma zorunluluğunda kaldım.Hangi model ekran kartı aldınız?
Pulse modeli de oldukça iyi işinizi fazlasıyla görür.RX 590 Pulse modelini aldım. Aslına bakarsan Nitro modelini alacaktım fakat Pulse alma zorunluluğunda kaldım.
RX590'da fiyatına göre iyi fakat bütçe varsa 1660 Super alınmalı.
Hayır.Dostum 1660S daha ucuz değil mi?
Nasıl yani? Burada daha ucuz gözüküyor. RX 590'da MSI firmasının kronik sorunlu Armor serisinden.Hayır.
Nasıl yani? Burada daha ucuz gözüküyor. RX 590'da MSI firmasının kronik sorunlu Armor serisinden.Eki Görüntüle 508496Eki Görüntüle 508498
Galax GeForce GTX 1660 Super 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E Fiyatı
Galax GeForce GTX 1660 Super 6GB 192Bit GDDR6 DX(12) PCI-E en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Attığınız ürün büyük ihtimalle stokta yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.