2000 TL AMD FX 8300 ve GT 730 Sistem Toplama

Israrla bence anlamamaya çalışıyorsunuz:)
2000 TL'ye alınabilecek en kötü sistem olabilir bu heralde. Bizde AMD'yi seviyoruz ama bu kadar da olmaz. i3 6100'ün gerisinde kalan bir işlemciye bu masraf nedir yani?


Eki Görüntüle 152340
Bakın bu sistem Amd işlemcili 2000 TL'lik herhangi, dikkat edin herhangi diyorum, bir sistemden daha iyidir. Tekrar ediyorum, 2000 TL'ye Amd işlemcili sistem alınmaz.
 
AMD işlemciler ölü RENDER alınmadığı sürece FX almak paranızı çöpe atmaktır. İşlemciyi İntel ekran kartını ise AMD alırsınız.

En kolay yolla bu açıklar. FX 8 çekirdek ve saat hızı yüksek diye gözünüzü boyamasın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Görüldüğü gibi 2 çekirdek 4 işlem birimine sahip i3 6100 FX' i tokatlıyor :).
 
arkadaşlar AMD'nin kötü bir tarafı yok sadece ısınma sorunu var onu hallettikten sonra bir sıkıntısı olmaz. AMD'ye olan bu kötü yorumlarınız niye anlamıyorum.
5 sene AMD kullandım bir sıkıntısını görmedim. Ayrıca kullandığım işlemci AMD Athlon II X2 260 3.2 GHZ çift çekirdekli işlemci. Ben stok fan bu işlemci ile GTA5 açtım sıfır kasma ile oynadım ısınma sorunu da yoktu. Intel in tek avantajı AMD ye göre daha düşük güç tüketmesi. bana sorarsan AMD al sıkıntısı olacağını sanmıyorum. i3 işlemci 2 core 4 threads bi işlemci frekansı yüksek olabilir ama ilerde sana yetmez. şuan bende 1. nesil i3 550 3.2 ghz işlemci var GTA5 de dar boğaz söz konusu oyunda kasma oluyor.
 
Amd'ye kötü demiyoruz, FX'e kötü diyoruz. Burada yanlış bilgiler vermeyin lütfen, FX alsında OC, stabilite,ısınma, Fps Drop gibi bin bir türlü dertlemi uğraşsın.
 
Hadi biz kötülüyoruz diyelim sana göre testlerde mi yalan söylüyor? Gerçekleri söylemek ne zamandan beri marka tutmak yada kötülemek oldu? Ayrıca 1. nesil bir işlemciyle yeni nesili karşılaştırman ayrı bir komik. Bu cümleleri söyleyen biri marka tutan yada hiçbir bilgisi olmadan yazan bir insan. Her konuda neredeyse gördüğümüz şeyler testler yalan söylemez. Biz AMD kötü demekdik hiçbir zaman sadece FX ölü ve oyun amaçlı bir sistemde kullanılacak son işlemci olmalı. Madem aradaki tek fark güç tüketimi senin deyimine göre FX 8 çekirdek ve yüksek frekanslı bir işlemci i3 6100 ise çift çekirdek ve 4 işlem birimi olan bir işlemci GTX970 ile yapılan oyun testlerinde yerine göre bu işlemci neredeyse 2 katı FPS veriyor FX8350' ye göre. Ha illada ben FX alıcam diyorsanız ben bunları boşuna yazmış olurum ve konu takibinide bırakırım.
 
1. nesil ile yeni nesil karşılaştırma yapmadım athlon x2 ile karşılaştırma yaptım sadece FX kullanmadım ama ne kadar kötü olabilir ki ?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı