Merhaba arkadaşlar. 2000 TL'ye olabildiğince güzel bir sistem toplamaya çalıştım. Sistem oyun oynamak için alınıyor, ama tabiki ödevlerimi falan da yapacağım Ben bir sistem topladım. Ancak kafama takılan bir kaç şey var, cevaplarsanız sevinirim.
Max 300 TL'ye daha iyi bir işlemci önerebilir misiniz?
Eğer şu parça kötü, onun yerine şu parçayı tak gibi önerileriniz olursa eksik etmeyin Dediğim gibi sistem oyun için kullanılacak. Crysis 3 gibi ağır oyunları en azından 2 sene en üst seviyede oynamak istiyorum.
İşlemci yeterli. Fazlasına gerek yok. Sistemde bir şeyi değiştirmek istiyorsanız ekran kartını daha da yükseltirsiniz. Arkadaşlar size daha iyi ekran kartlarını tavsiye ederler zaten. Onun dışında bir sıkıntı yok sistemde. Dediğim gibi ekran kartı değiştirilebilir sadece.
Teşekkürler, anakart hakkında da yorumlarınızı alabilir miyim? Çünkü gerçekten anakart hakkında hiçbir bilgim yok Bu arada maalesef bütçe sınırına dayanmış vaziyetteyim Bu yüzden daha fazla parça yükseltme imkanım çok az. Ancak anakartın gerçekten yetersiz olduğunu düşünürsem olabilir.