2000 TL AMD sistem

prlk13

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. 2000 TL'ye olabildiğince güzel bir sistem toplamaya çalıştım. Sistem oyun oynamak için alınıyor, ama tabiki ödevlerimi falan da yapacağım :) Ben bir sistem topladım. Ancak kafama takılan bir kaç şey var, cevaplarsanız sevinirim.

Sistemim:

AMD FX 6300 Black Edition - İşlemci --> VATAN COMPUTER - AMD - FX X6 6300 Soket AM3+ 3,5GHz 14MB Cache 32nm

Sapphire HD 7970 O.C. Edition - Ekran Kartı --> VATAN COMPUTER - SAPPHIRE - HD7970 O.C. GDDR5 3GB 384Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kart

Corsair Carbide 300r 600w - Kasa/PSU --> VATAN COMPUTER - CORSAIR - CARBIDE SER

Asus M5A97 R2.0 - Anakart --> VATAN COMPUTER - ASUS - M5A97 R2.0 AMD 970/SB950 AM3+ DDR3 2133MHz (O.C.) USB 3.0 SATA 3.0 Anakart - Anakart

Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM - Sabit Disk --> VATAN COMPUTER - SEAGATE - 3.5" 1TB Barracuda Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk - Dahili Harddisk

Gskill Ripjawsx 2x4 GB 1866 Mhz - RAM --> VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) RipjawsX DDR3 1866MHz CL9 1.5V Dual Kit Ram - Ram

Arkadaşlar benim endişelerim şunlar: İşlemcim darboğaz yapar mı?

Max 300 TL'ye daha iyi bir işlemci önerebilir misiniz?

Eğer şu parça kötü, onun yerine şu parçayı tak gibi önerileriniz olursa eksik etmeyin :) Dediğim gibi sistem oyun için kullanılacak. Crysis 3 gibi ağır oyunları en azından 2 sene en üst seviyede oynamak istiyorum.

Teşekkürler.

İşlemci yeterli. Fazlasına gerek yok. Sistemde bir şeyi değiştirmek istiyorsanız ekran kartını daha da yükseltirsiniz. Arkadaşlar size daha iyi ekran kartlarını tavsiye ederler zaten. Onun dışında bir sıkıntı yok sistemde. Dediğim gibi ekran kartı değiştirilebilir sadece.

Teşekkürler, anakart hakkında da yorumlarınızı alabilir miyim? Çünkü gerçekten anakart hakkında hiçbir bilgim yok :( Bu arada maalesef bütçe sınırına dayanmış vaziyetteyim :) Bu yüzden daha fazla parça yükseltme imkanım çok az. Ancak anakartın gerçekten yetersiz olduğunu düşünürsem olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkürler cevaplarınız için, şansıma son zamanlarda dolar yüksek :) Biraz bekleyeceğim o yüzden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı