2000 TL Android telefon önerisi

Hmm, o zaman kendi bütçemi de ekleyerek 2800 yaparım, evet. 2800 TL olur. Honor 8X iyi görünüyor. Alt tarafta diğer telefonlara nazaran daha az çerçeve var. Ekran oranı büyük diğerlerinden. Honor Play'in işlemcisi ne idi? Onun da Kirin'di sanırım.
2800 bütçeye Meizu 16th de alabilirsiniz.
 
Sakın ve sakın P20 Lite almayın. O bütçeye P20 Lite önermek böyle telefonların karşısında çöp. O telefon ile PUBG'yi orta ayarlarda oynarken yıpranırsınız. Mi 6 kullanıcısıyım bundan önce de Mi 5S kullandım kısa süre aşırı memnunum iki telefondan. Ayrıca Mi 6'nın malzeme kalitesi Mate 20 Lite ve S8 ile aşırı yakın hatta Mate 20 Lite'den iyi diyebilirim. Mi 8 SE güzel telefondur öneririm. Redmi Note 7 alsanız da pişman olmassınız. Türkiye garantili olacağı için.
 
Ben Şu an baya bi araştırdım ve bende aynı konuyu açmıştım aynı bütçeli bende bakıyorum ve kesinlikle Samsung A50 Alicam sanırım. 2200 TL - 2400 TL civarı fiyatı var ve 3 kameralı arkası onu full ekran ben beğendim sana önerim A50
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı