![]()
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı]
Sinerji Bishamonter APU Ryzen 5 4650G PRO 16GB 256GB SSD [Ofis Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Saolun hocam kasa hariç diğer parçalar iyi de, kasa ve PSU bulamıyorum doğru düzgün sürekli farklı sitelerden almak gerekiyor. Acaba daha iyi bir öneriniz var mı kasa hakkında?
Dark modelleri F/P açısından iyidir. Aerocool da aynı zamanda düşük bütçede kaliteli modellerdir. Gamepower, Rampage, Frisby gibi modellerden uzak durulmalı.Saolun hocam kasa hariç diğer parçalar iyi de, kasa ve PSU bulamıyorum doğru düzgün sürekli farklı sitelerden almak gerekiyor. Acaba daha iyi bir öneriniz var mı kasa hakkında?
Sonradan ekran kartı alacaksan 400W PSU alma. Piyasadaki çoğu ekran kartına yeterli gelmez.Bir de ben böyle bir sistem yaptım, sizce nasıl?
SSD ve monitör gibi parçaları ayrı alacağım.
Toplam 2500tl gibi bir fiyat oluyor.
Siz bilirsiniz. Ama olur da alırsanız yeniden PSU almanız gerekecek.Üst düzey oyunlar oynamayacağım. İlerleyen vakitte RAMi dual channel yapacağım sadece.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.