2000 TL APU vs i3 Sistem?

O zaman böyle bir sistem olabilir. i5 4460 ile i5 4690 arasında devasa bir fark olmadığını düşünüyorum. Zaten i5 4460 her ekran kartını besleyebiliyor. Onun için i5 4460 koydum.

Screenshot_2.png

O zaman böyle bir sistem olabilir. i5 4460 ile i5 4690 arasında devasa bir fark olmadığını düşünüyorum. Zaten i5 4460 her ekran kartını besleyebiliyor. Onun için i5 4460 koydum.

Eki Görüntüle 113734
Hocam acaba toplamışken 1151 pin destekli bir anakart ve işlemcimi seçsek fazla pahalıyamı mal olur bu bana yoksa bu sistemi alıp ilerde i7 yemi upgrade ederim fazla oyun oynayan bir insan değilim bu yüzden ekran kartı hemen lazımda değil param olunca alabilirim :)

Taha ESlik kardeşim ben şu anda mobilde olduğum için toplayamam ama şöyle bir sistem olabilir.
İşlemci: i5 6600K 910 lira
Anakart: Asus Z170-A 590 lira
RAM: Kingston 8 gb 2666MHz Cl 13 RAM 290 lira
Bu şekilde bir sistem toplayın. Hem güncel hem ileriye dönük olur. Diğer parçaları sen kendin seçersin. Ekran kartını sonradan almak çok mantıklı. Zaten çok oyun oynayan biri değilmişsiniz. Bu sisteme sonra GTX 970 yada üstünde bir kart koyarsanız süper olur.

hocam tavsiyeleriniz icin cok tesekkur ederim 1151 pinden vazgectim gittikce buttce aciliyor @Mustafa K. @Silinen üye hocamin sistem tavsiyesine uyacagim sanirim ama ekran kartini cikaracagim laptoptan dolayi hicbir parca yok elimde daha klavye fare almam lazim hocam almadan son bir kere daha sorarim secim gecsin dolar duser inşAllah :) sistemi ankarada nova bilgisayardan almayi dusunuyorum elden vatana pek guvenmiyorum :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı