2000 TL baş parmak tuşu olan mouse önerisi

kalsiyumcanavari

Hectopat
Daha fazla  
Oyuncu mouse arıyorum. İstediğim özellikler nokta atışı yapabileceğim ve yanda ileri, geri birde başbarmak tuşu olan iyi bir mouse arıyorum. Hassasiyet çok önemli, hem tasarımda hem oyunda işimi görmeli. Mesela kendi mousumda aim hassasiyeti çok kötü mesela oyunda adamın üstüne getirmeye çalışıyorum ya ayağına gidiyor yada başının üstüne denk geliyor bir türlü kafasına denk gelmiyor. Ayarlayana kadar oyuncu beni almış oluyor. Masa üzerinde rahat çalışmalı.

Bütçe 2000 ₺ ye kadarda çıkarım yeter ki aim'de iyi olsun.

Son düzenleme:
İstediğin gibi bir fare önerebilmek için bütçenin yüksek olması güzel başka türlü sıkıntıydı.
Tutuşunuzu ve el, parmak ölçülerini alabilir miyim.
Kaba taslak olarak yazsanız da olur.
Ona göre önereceğim.

Ele gelebilmeli en başta yani küçük olunca ele gelmiyor, boyut olarakta alta görünen model kullanırken çok sıkıntı yaşamıyorum ama estetikliği yok mesela.

Açık ara başka rakibi yok.

Kablosuz aramıyorum. Gecikme ve kopma olabiliyor.

Ele gelebilmeli en başta yani küçük olunca ele gelmiyor, boyut olarakta alta görünen model kullanırken çok sıkıntı yaşamıyorum ama estetikliği yok mesela.

Kablosuz aramıyorum. Gecikme ve kopma olabiliyor.

Kablosuzda gecikme ve kopma yok. Yanlış biliyorsunuz. Onlar eskide kaldı. G Pro X Superlight şuan piyasadaki en iyi kablosuz mouse.

Bilek kullanıyorsan Zowie EC2 öneririm orta boydur eline oturur ama elin küçükse büyük gelir.
Bilek kullanmıyorsan Zowie S1-Small modelini şiddetle öneririm şahsen kullanıyorum gecikme gibi değerler sıfır refleks hareketlerini mouse pad'in büyüklüğüne bağlı olarak istediğin gibi yapabiliyorsun.
Mouse seçimi çok kişiseldir uygulamalı olarak denemen gerekir.
Eğer mümkünse mağazalarda Zowie S1-Small modelini bir elinizde deneyin.
FPS oyunlarında kablosuz fare kullanılmaması gerektiğini düşünüyorum.
Yukarı da ki modellere onca para bayacağına Zowie'nin kalitesinin tadına bak.
Ayrıca eli küçük birisi olarak G300s fanıyımdır ancak bu bütçeye o fareyi önermek olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı