2000 TL bilgisayar önerisi

Hocam o kadar düşük bütçe ile bilgisayar toplanmaz veya alınmaz, çünkü siz ileride bir gün bu sistemi satmak isterseniz topladığınız/aldığınız sistem satılmaz. Bu yüzden bütçenizi yükseltmek tek seçeneğiniz diyebilirim. Hem 2000 TL'ye topladığınız/aldığınız sistem doğru düzgün oyun da oynatmayacaktır.

Hocam o kadar düşük bütçe ile bilgisayar toplanmaz, çünkü siz ileride bir gün bu sistemi satmak isterseniz topladığınız sistem satılmaz. Bu yüzden bütçenizi yükseltmek tek seçeneğiniz diyebilirim. Hem 2000 TL'ye topladığınız sistem doğru düzgün oyun da oynatmayacaktır.
Zaten kimse düşük bütçeli sistemiyle Cyberpunk oynamayacak. CSGO için alıyormuş zaten.

Zaten kimse düşük bütçeli sistemiyle Cyberpunk oynamayacak. CSGO için alıyormuş zaten.
Ben zaten sadece CSGO için alacağını biliyorum, sadece bütçesi ile alakalı bir yorum yaptım. İleride satmak istese satamaz, yükseltmek istese yükseltemez alacağı/toplayacağı bilgisayarı.

CS:GO'da 100+ almak için alınabilecek en ucuz sistem bu. Eğer aşamazsanız 1tane RAM'i çıkarın ama bu sefer 70 80 FPS'lere düşebilir ayrı ayrı alırsanız bütçenizi aşmazsınız.

CS:GO'da 100+ almak için alınabilecek en ucuz sistem bu. Eğer aşamazsanız 1tane RAM'i çıkarın ama bu sefer 70 80 FPS'lere düşebilir ayrı ayrı alırsanız bütçenizi aşmazsınız.

2 tane

Böyle daha ucuza geliyor.

2 Tane.

Böyle daha ucuza geliyor.

Hocam ayrı ayrı alıp toplayamadığı için mecburen kazık fiyata satıyorlar parçaları. Şaka gibi ya 😀 normali 300TL olan RAM 360TL ve 2tane alınırsa 120TL zarara giriyorsun. SSD'ler zaten uçuk fiyatlarda. Toplama sihirbazlarını sevmiyorum.

Hocam ayrı ayrı alıp toplayamadığı için mecburen kazık fiyata satıyorlar parçaları. Şaka gibi ya 😀 normali 300TL olan RAM 360TL ve 2tane alınırsa 120TL zarara giriyorsun. SSD'ler zaten uçuk fiyatlarda. Toplama sihirbazlarını sevmiyorum.
Haklısınız hocam. Elinizden geleni yapmışsınız ama.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı