2000 TL Bilgisayar Toplama

Ysfcry

Hectopat
Yer
Istanbul, Turkey
Daha fazla  
2000 TL bütçem var ve oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Yaklaşık olarak 3 gün içinde de satın almayı düşünüyorum.

Birkaç araştırma yaptım ancak parça uyumluluğu vs. riske girmek istemedim. Intel G xxxx serisinden işlemciler önerilmiş hep ancak ben Ryzen serisini kullanmak istiyorum.

Bilgisayarı da Teknobiyotik'ten toplamak istiyorum ancak kullanılmış parça yolladıkları söyleniyor. Bu konuda da bilgisi olan yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ryzen 3 serisinden bir işlemci ve ona uygun anakart eklersek fiyat ne kadar yükselir ki?

Şimdi işler karıştı. Bayağı güzel bir sistem olmuş ancak ryzen işlemci istememe rağmen kararsız kaldım.

Bütçe meselesi. Ryzen almanı öneririm. Hem daha iyi hem de O.C yapma imkanın da var.

Ben zaten AMD hayranı olduğum için ryzen istiyorum ancak bir de notebook alacağım için bütçe hafif sallantıda. Karar vermeye çalışacağım.

Fanboyluk yapmak hiç bir şey elde ettirmez. Bütçene uygunsa Ryzen almanı öneririm.

Birde bu bilgisayarı alırsam yıllarca kullanmam gerekecek. Ona göre de seçimimi yapıp 2 gün içinde alacağım. Teşekkürler.

Alacağım monitör freesync destekli olduğu için kafam AMD ekran kartlarına kaymadı değil. Sizce 1050ti'yi freesync için değiştirmeye gerek var mıdır? O kadar iyi bir teknoloji ise AMD ekran kartı alabilirim. Tabi AMD ekran kartı önerisi de verirseniz güzel olur.

AMD tarafindan RX470-570 çok tatlı olurdu ama miningciler yüzünden fiyatları uçuk.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…