2000 TL bütçe ile klavye önerisi

Bütçe
2000 altı ve üstü

ShiverVoid

Zeptopat
Daha fazla  
Öncelikle sa herkese . Bu aralar üst düzey profesyonel klavye arıyorum. Bu aralarda Anne Pro v2 ürününü araştırdım ve olabildiğince ihtiyaçlarımı tam karşılayan klavyeyi sonunda buldum.
Şöyle bi sıkıntım var klavyenin beyaz stoğu yok ve hani bangood olsun aliexpress vs yerlerden siparişim nekadar güvenli olur bilmiyorum ondan dolayı başka klavyelere bakmaya başladım

Bütçem 2000 TL altı veya üstü güzel %60 veya TKl tarzı bildiğiniz profesyonel gaming klavyeleri varsa atarmısınız.

Kemowe snowfox olabilir.
Anne Pro 2'ye göre artıları da çok. Hotswap, BT 5.1, ok tuşları daha iyi yerleştirilmiş ve stock stabs daha iyi.
Hangisini alırsanız alın, mutlaka modlayın ama bana kalırsa.

Öncelikle sa herkese . Bu aralar üst düzey profesyonel klavye arıyorum. Bu aralarda Anne Pro v2 ürününü araştırdım ve olabildiğince ihtiyaçlarımı tam karşılayan klavyeyi sonunda buldum.
Şöyle bi sıkıntım var klavyenin beyaz stoğu yok ve hani bangood olsun aliexpress vs yerlerden siparişim nekadar güvenli olur bilmiyorum ondan dolayı başka klavyelere bakmaya başladım

Bütçem 2000 TL altı veya üstü güzel %60 veya TKl tarzı bildiğiniz profesyonel gaming klavyeleri varsa atarmısınız.
Fiyat olarak uygun olan bu var sanırım indirimde.
SteelSeries Apex 3 Gaming Klavye IP32 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi Türkçe Q Fiyatı - Trendyol
Bir de bu var fiyatı biraz yüksek ama çok güzel klavye ve beyaz

Apex 3 almam çok büyük tkl yada %60 değil. Tkl klavye yada %60 lik bi klavye arıyorum ama yinede teşekkürler bu önerin için

asus rog strix scope tkl rog nx red beyaz alıcaktım sonrasında kararımı değiştirdim Anne PRO V2 yi bulunca.

Kemowe snowfox olabilir.
Anne Pro 2'ye göre artıları da çok. Hotswap, BT 5.1, ok tuşları daha iyi yerleştirilmiş ve stock stabs daha iyi.
Hangisini alırsanız alın, mutlaka modlayın ama bana kalırsa.
Önerdiğin klavyede hoşuma gitti fakat aynı zamanda yayıncılıklada uğraşıcağımdan dolayı fn2 ve fn3 önemli benim için galiba senin önerdiğin klavyede yok bu özellikler

Bunu önerebilirim.
Önerin için teşekkürler ama %60 klavyelere bakıyorum

Önerdiğin klavyede hoşuma gitti fakat aynı zamanda yayıncılıklada uğraşıcağımdan dolayı FN2 ve FN3 önemli benim için galiba senin önerdiğin klavyede yok bu özellikler

%60'larda fiziki fonksiyon tuslari olmaz zaten. FN + 123 kombinasyonlariyla yapabiliyorsunuz hepsinde. Kemove de ayni.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı