2000 TL bütçe monitör önerisi

Fraiz

Kilopat
Daha fazla  
Mevcut monitörüm ASUS VG 248QE144HZ 1ms olan monitörümün kenarı çatlaması üzerine monitör arayışına girdim. Yoğun olarak League of Legends, CS:GO ve PUBG oynuyorum ve monitörümden memnundum gördüğüm bir indirim kodu sayesinde 27” CRG5 4 ms 240 Hz Full HD HDMI G-Sync Kavisli Gaming Monitör | LC27RG50FQMXUF | Samsung TR bu monitörü 2000 TL'ye bulmuş bulunmaktayım çok profesyonel olarak renklerle ilgilenmesem bile parlak renklere sahip paneli olan bir monitörü tercih ederim (curve olmasıda hoşuma gitmiyor değil tabii). Önerilerinizi ve görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
1080p de oynuyorum 27 inç uygun olur diye düşünmüştüm senin önerebileceğin bir monitör var mı?

1080p de oynuyorum 27 inç uygun olur diye düşünmüştüm senin önerebileceğin bir monitör var mı?

Ben 24 inç kullanıyorum 1080p için. 27 inç hiç kullanmadım fakat büyük geleceği görüşündeyim. Bir mağazaya gidip orada kıyaslama yapmanı öneririm.

ASUS 24

Ben bu monitörü kullanıyorum, gayet memnunum.

Bu monitörü kesinlikle tavsiye ederim. 2K ekran, 144hz 1ms. 1080p çözünürlüklerle muhatap olma artık :D

Ben 24 inç kullanıyorum 1080p için. 27 inç hiç kullanmadım fakat büyük geleceği görüşündeyim. Bir mağazaya gidip orada kıyaslama yapmanı öneririm.

ASUS 24

Ben bu monitörü kullanıyorum, gayet memnunum.
Bende bu monitörü kullanıyordum. Açıklamada belirtmiştim ama renkleri iyi yansıtmadığını düşünüyorum (kişisel görüşüm), ayrıca yeni alıcağım monitörün daha performanslı bir monitör olmasını tercih ederim. Örneğin 240 hz veya 165 hz gibi aslında merak ettiğim konu 240hz 4 ms mi benim için daha iyi mi yoksa 1ms 144hz mi eğer 1ms 144 hz daha iyi ise o özelliklere sahip bir monitör önermeniz benim için iyi olur. Online oyunlar oynadığımı tekrar belirtmek isterim.
@babylon Önerdiğin monitör bütçemi 750 tl kadar aşıyor bende onu almayı isterdim önerin için teşekkürler.

Bende bu monitörü kullanıyordum. Açıklamada belirtmiştim ama renkleri iyi yansıtmadığını düşünüyorum (kişisel görüşüm), ayrıca yeni alıcağım monitörün daha performanslı bir monitör olmasını tercih ederim. Örneğin 240 hz veya 165 hz gibi aslında merak ettiğim konu 240hz 4 ms mi benim için daha iyi mi yoksa 1ms 144hz mi eğer 1ms 144 hz daha iyi ise o özelliklere sahip bir monitör önermeniz benim için iyi olur. Online oyunlar oynadığımı tekrar belirtmek isterim.

Diğer arkadaşa katılıyorum, bütçeni gerekirse biraz daha zorlayarak 1080p üzerine çıkmanı öneririm.

240hz'in şu anda standart kullanıcı için pek bir anlam ifade edeceğini düşünmüyorum. 144hz ve 2K hedeflediğiniz özellikler olmalı.

Bende isterim bütçemi aşmayı ama günümüz şartları saolsun bir monitöre bu kadar bütçe ayırabildim önerilerinizin 2000 tl altında olması bana daha çok yardımcı olur.

Bende isterim bütçemi aşmayı ama günümüz şartları saolsun bir monitöre bu kadar bütçe ayırabildim önerilerinizin 2000 tl altında olması bana daha çok yardımcı olur.

Hepsiburada'da fiyatı daha uygun.
O zaman Samsung tavsiye edebilirim. 4ms tepkime süresi ve 250-300 cd/m2 parlaklık düzeyi ile daha düşük, nokta arası 3000:1 olması da olumsuz ancak curved olması ve VA panel olması da olumlu özelliği. Son önerim bu monitör olacaktır. Bunu da istemiyorum dersen standart AOC viewsonic falan alabilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı