2000 TL bütçe sistem tavsiyesi

• Konuyu başlatan Hasan Tanrıverdi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 667

Hocam biriyle anlaşıyorumda onda
i7 3770
GTX 1060
Thermaleka Darklite PSU 500 Watt
Thermaleka kasa
H61 Anakart
8 Gigabyte 1600 MHZ Ram var 2000 TL Onu mu alsam bilemedim
Sadece kasayı beğenmedim öbür parçaları güzel
Kasayı satarsın güzel sistem.

Kasayı satarsın güzel sistem.
Değerinde mi hocam ben anlamıyorumda.

Hocam biriyle anlaşıyorumda onda
i7 3770
GTX 1060
Thermaleka Darklite PSU 500 Watt
Thermaleka kasa
H61 Anakart
8 Gigabyte 1600 MHZ Ram var 2000 TL Onu mu alsam bilemedim
Sadece kasayı beğenmedim öbür parçaları güzel

Dostum RAM mhzsi düşük ve büyük ihtimalle 4+4 gb değil direkt 1 tane 8 gb.
Eğer RAM i değiştirip ssd takıp kasayı da cooler master bol fanlı bir model yapabilirsen gayet güzel. Onları yapacak parayı bulana kadar da idare eder. Ama bu fiyata 1060 bulmak pek inandırıcı gelmedi gidip deneme imkanınız var mı?

Dostum RAM mhzsi düşük ve büyük ihtimalle 4+4 gb değil direkt 1 tane 8 gb.
Eğer RAM i değiştirip ssd takıp kasayı da cooler master bol fanlı bir model yapabilirsen gayet güzel. Onları yapacak parayı bulana kadar da idare eder. Ama bu fiyata 1060 bulmak pek inandırıcı gelmedi gidip deneme imkanınız var mı?
SSD Var zaten elimde hocam GTX 1060 AERO o yüzden olabilir.

SSD Var zaten elimde hocam GTX 1060 AERO o yüzden olabilir.

Ram artışı ve overclock ile yüksek grafik bile oynanabilir. SSD varsa Windows 10 da darboğaz etmez. İlerde başka oyunları canım çekmez göz ucuyla bile bakmam diyorsanız çok güzel. Yok ben God Of War oynarım, Horizon oynarım, CS pek umrumda değil, kanepede yatakta oynarım diyorsanız PS4 iyidir. Zaten 9. nesile geçmek üzereyiz bence idare edip para biriktirip iyi bir şey alın.

Ram artışı ve overclock ile yüksek grafik bile oynanabilir. SSD varsa Windows 10 da darboğaz etmez. İlerde başka oyunları canım çekmez göz ucuyla bile bakmam diyorsanız çok güzel. Yok ben God Of War oynarım, Horizon oynarım, CS pek umrumda değil, kanepede yatakta oynarım diyorsanız PS4 iyidir. Zaten 9. nesile geçmek üzereyiz bence idare edip para biriktirip iyi bir şey alın.
PS 4 Kullansam alıcamda kola alışık değilim hocam😫

Hocam şu sistemi 2300TL'ye bırakırım size. RX570 var ancak işlemcisi dediğiniz sistemden %25 daha üstün çoklu çekirdekte, Kasa-PSU çok daha iyi, üstelik anakartta M.2 girişi de var. E-Posta: colorgraphics2d@gmail.com

Dosya Ekleri

• Screenshot_20200206-173524_Gallery.jpg
    Screenshot_20200206-173524_Gallery.jpg
    73,4 KB · Görüntüleme: 28
PS 4 Kullansam alıcamda kola alışık değilim hocam😫

Ben eskiden gamepadı görünce azıcık tuşla nasıl oynanır falan küçümsüyordum nefret ediyordum. Gittim denedim hedef yardımını da açtım. 4 saat olmuş farketmedim bile. En ufak bir bilek sızısı hissetmedim. Ter vardı biraz ,zorlanmış olabilirim :), çok kolay alıştım. Mekanik klavyeye geçinceki alışma süreci bile daha uzundu. Artık hedef yardımı bile gerekmiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı