Yazdığım yazıyı tekrar okuyunca yanlış belirtme olduğunu farkettim. Yukarıda derken Corsair 400R kasasını değil Z3 plus'ı tavsiye ettim. (Konuya yaptığın ikinci yorumda görebilirsin.)Peki sistem performansı nasıl olur ? ne söyliyebilirsin ?
Evet biraz aştık ama alabilirim sanırım şuan 2.400 tl oldu sistem performansı önemli benim için bu sistemin performansı nasıl olur ?
Ben sadece Carbide 400R için atmıştım videoları.Yazdığım yazıyı tekrar okuyunca yanlış belirtme olduğunu farkettim. Yukarıda derken Corsair 400R kasasını değil Z3 plus'ı tavsiye ettim.
O videolarda ki sistemlerin ikisi de senin topladığın sistemin bütçesini ikiye katlar![]()
Evet bütçelerine baktım uçuk bana göreYazdığım yazıyı tekrar okuyunca yanlış belirtme olduğunu farkettim. Yukarıda derken Corsair 400R kasasını değil Z3 plus'ı tavsiye ettim. (Konuya yaptığın ikinci yorumda görebilirsin.)
O videolarda ki sistemlerin ikisi de senin topladığın sistemin bütçesini ikiye katlar![]()
Kasayı bende beğendim gerçekten güzel kasa.Ben sadece Carbide 400R için atmıştım videoları.![]()
Ben AMD bir sistem olsun istiyordum hem daha ucuz ayrıca önerdiğin işlemci benim seçtiğime göre daha kötü değilBütçeniz 2400TL ise bu sistemi alın.Eki Görüntüle 13497
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.