2000 TL Bütçede Mouse Önerisi

Bütçe
2000
Aerox 9 89 gram. Benim için uygundur ağırlık olarak. Dediğim gibi görüntü önemli.

Ninjutso Katana 60 gram, Lamzu Atlantis 55 gram. Ve ikisinin de üzerinde delikler yok. Lamzu Atlantis yaklaşık 3 ay önce çıktı ve son teknolojileri barındırıyor. Pixart'ın 3395 sensörü dünyanın en iyi sensörü şu anda. Açıkçası Aerox 9 tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Tabii o sizin bileceğiniz konu.

Ninjutso Katana 60 gram, Lamzu Atlantis 55 gram. Ve ikisinin de üzerinde delikler yok. Lamzu Atlantis yaklaşık 3 ay önce çıktı ve son teknolojileri barındırıyor. Pixart'ın 3395 sensörü dünyanın en iyi sensörü şu anda. Açıkçası Aerox 9 tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Tabii o sizin bileceğiniz konu.

Aerox tasarımını seviyorum, canlı canlı görmem gerekiyor aslında bir ara bakacağım. Herhangi bir sorunu yoksa almayı düşünüyorum. Görüntü benim için önemli olmasaydı Lamzu Altantis alabilirdim.

@Xantern güzel ürünler önermiş.

Marka güvenilirliği ve yazılım kalitesi istenirse bu da tercih edilebilir:

Aerox 9 hakkında ne düşünüyorsunuz?

İyi bir ürün. Fakat 89 gram, pek hafif gelmedi bana. Kişiden kişiye değişir.

Zaten şu an 120 gramlık mouse kullanıyorum 😀 Bunun skatezleri çok daha iyidir diğerine göre. Sorun olmaz benim için. Gelişme olduğunda konuyu güncellerim. Teşekkürler @Xantern @erme

@erme hocam Aerox 9 biraz bütçeyi zorlayacak gibi. 1000-1400’e kadar ne tür şeyler önerebilirsiniz? Olmadı zorlayıp Aerox 9 alacağım.

Son düzenleme:
Zaten şu an 120 gramlık mouse kullanıyorum 😀 Bunun skatezleri çok daha iyidir diğerine göre. Sorun olmaz benim için. Gelişme olduğunda konuyu güncellerim. Teşekkürler @Xantern @erme

@erme hocam Aerox 9 biraz bütçeyi zorlayacak gibi. 1000-1400'e kadar ne tür şeyler önerebilirsiniz? Olmadı zorlayıp Aerox 9 alacağım.
Zorlamaya gerek yok. 1400 TL bile "çok iyi" fareler için yeterli.

Aerox 3 ile Aerox 9 arasında büyük fark var mı? Sadece sensör açısından ele alırsak nasıl farklar var? Bir de Aerox 3’te bağlantı sorunu vardı diye hatırlıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı