2000 TL Bütçede Mouse Önerisi

Bütçe
2000
Aerox 9 89 gram. Benim için uygundur ağırlık olarak. Dediğim gibi görüntü önemli.

Ninjutso Katana 60 gram, Lamzu Atlantis 55 gram. Ve ikisinin de üzerinde delikler yok. Lamzu Atlantis yaklaşık 3 ay önce çıktı ve son teknolojileri barındırıyor. Pixart'ın 3395 sensörü dünyanın en iyi sensörü şu anda. Açıkçası Aerox 9 tasarımı benim hoşuma gitmiyor. Tabii o sizin bileceğiniz konu.

Aerox tasarımını seviyorum, canlı canlı görmem gerekiyor aslında bir ara bakacağım. Herhangi bir sorunu yoksa almayı düşünüyorum. Görüntü benim için önemli olmasaydı Lamzu Altantis alabilirdim.

Aerox 9 hakkında ne düşünüyorsunuz?

İyi bir ürün. Fakat 89 gram, pek hafif gelmedi bana. Kişiden kişiye değişir.

Zaten şu an 120 gramlık mouse kullanıyorum Bunun skatezleri çok daha iyidir diğerine göre. Sorun olmaz benim için. Gelişme olduğunda konuyu güncellerim. Teşekkürler @Xantern @erme

@erme hocam Aerox 9 biraz bütçeyi zorlayacak gibi. 1000-1400’e kadar ne tür şeyler önerebilirsiniz? Olmadı zorlayıp Aerox 9 alacağım.

Son düzenleme:
Zorlamaya gerek yok. 1400 TL bile "çok iyi" fareler için yeterli.

Aerox 3 ile Aerox 9 arasında büyük fark var mı? Sadece sensör açısından ele alırsak nasıl farklar var? Bir de Aerox 3’te bağlantı sorunu vardı diye hatırlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…