2000 TL bütçeli curved monitör önerisi

Schweppes

Megapat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Maksimum 2000 TL bütçe ile 1080p (bütçe uygunsa 2K) en az 75-100 Hz bir curved monitör arıyorum. Kullanım amaçlarım oyun, film ve animasyon tasarımı olacak. Ekran kartım MSI GTX 1060 6 GB.

Son düzenleme:
Belirmeyi unutmuşum affedersiniz, en az 27'' istiyorum. Masam biraz büyük ve monitörden uzağım şimdiki monitörüm 23.5'' inc ve küçük geliyor. Birde yakın zamanda ekran kartımı güncelleyecegim için tekrar bir 1080p monitör almak istemiyorum. Bütceme uygun 2k curved bir monitör de bulamadım. Acaba en az 27'' 2k normal bir monitör tavsiye eder misiniz?

Fiyatlar gerçekten uçmuş. Curved kesinlikle uzak gözüküyor bu bütçeyle. Dell G-Sync desteklemesiyle de kafama yattı ama ekran boyutu çok küçük. 😢 ViewSonic 27 biraz bakındım kendim de bunu buldum ViewSonic hiç kullanmadım bir fikriniz varsa bütcemi zorlayabilirim bu seviyeye kadar.

Eğer ilerde Nvidia model bir karta geçecekseniz bence G-SYNC olan Dell modelini tercih edin. 24'' inç de aşırı küçük değil. Bence boyuttan fedakarlık edilip, G-SYNC bir monitör almak daha mantıklı olacaktır. Söylediğiniz model de TN panel olması dışında iyi bir model. Dell modeli de TN panel gerçi.

Boyut istemem keyfi değil malesef masamın büyüklüğü ve göz bozukluğundan dolayı ekran küçük olduğunda yazıları okumak baş ağrısı yapıyor malesef. İlla 3bin bandına cıkmak gerekiyor gibi fakat o fiyatlarada televizyon alınır artık. Bilemiyorum her şey çok pahalı.

TN panelin farkı nedir peki? Ben oyundan çok film izlemeyi seven biriyim mat bir ekran yerine parlak canlı ekran istiyorum TN panelin buna bir etkisi var mı?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı