2000 TL Bütçeli Notebook Önerisi

Faraway

Hectopat
Bu sene üniversiteyi şehir dışında okuyacağım ve 2000 lira civarı bir notebook alacağım. Nette gezinti, film izleme, ödevler vs. için olacak. Oyun sık oynamam nadiren oynarım. Buna göre tavsiyeleriniz nelerdir?

Bence alınabilecek en iyi ürün. Ekran kartı konusunda sizi üzmeyen bir marka. Forum da kullanan çok kullanıcı var. Ürün, marka hakkında sorunuz varsa kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır.

Öncelikle Teknosa'dan uzak durun. :) Toshiba'nın ürününün ekran kartı MSI'den kötü. GTx660 ile Crysis 3 dışında tüm oyunları full ayarda oynayabilirsiniz. Toshiba bilgisayarın kullanıcı yorumunda ise birisi "HDD ses çıkarıyor" gibi bir yorum yapmış. Ürün %29 indirimde indirim bitebilir. Daha tecrübeli arkadaşlar da fikirlerini söylesinler.

Teknosa'dan uzak durmak çok genel ve yanlış bir ifade olur :) Teknosa'da çoğu laptop uçuk fiyatlara satılıyor o ayrı mesela ama kimi zaman benim gibi ucuz fiyata da ürünü götürebiliyorsunuz :)

Toshiba laptoplardan uzak durun. Benim de tavsiyem MSI GE60 modellerine bakmanızdır. Sanalmarketim.com - msi ge60 - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş

Teknosa'dan uzak durmak çok genel ve yanlış bir ifade olur :) Teknosa'da çoğu laptop uçuk fiyatlara satılıyor o ayrı mesela ama kimi zaman benim gibi ucuz fiyata da ürünü götürebiliyorsunuz :)

Toshiba laptoplardan uzak durun. Benim de tavsiyem MSI GE60 modellerine bakmanızdır. Sanalmarketim.com - msi ge60 - Internetten Güvenli Hızlı Alışveriş
Teşekkür ederim. İnternet üzerinden almaya sıcak bakmıyorum gidip kendim alacağım. Vatan'dan şu fiyata şu ürün iyi midir ve acaba indirim olur mu? VATAN COMPUTER - MSI - GE60 NOTEBOOK CORE

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı