Arkadaşlar hem oyun hem de amatör müzik(vokal kayıdı) için 2000TL bandında masaya koyabileceğim mikrofon öneriniz var mı? 2000 TL bütçem maksimum.
AmpliGame by FIFINE RGB USB Gaming Microphone with Light-touch Mute,Condenser Mic with Tripod for PC,PS4/5,Laptop Streaming-A2 - AliExpress 44Arkadaşlar hem oyun hem de amatör müzik(vokal kayıdı) için 2000TL bandında masaya koyabileceğim mikrofon öneriniz var mı? 2000 TL bütçem maksimum.
2000 TL bütçe ile A8 nereden alınıyor hocam söylerseniz alalım..Fifine A6V ya da A8.
2000 üstüne biraz daha koyup a2 yerine a6v almak daha mantıklı mıdır hocam? Hem türkiyeden alınacağı için daha erken de gelir.AmpliGame by FIFINE RGB USB Gaming Microphone with Light-touch Mute,Condenser Mic with Tripod for PC,PS4/5,Laptop Streaming-A2 - AliExpress 44
Vergi ve ilk sipariş indirimiyle beraber 1650 gibi bir fiyata geliyor.
Aralarında çok bir performans farkı yok diye biliyorum yaklaşık 800 tl fiyat farkı var beklemek istemiyorsanız a6vde alabilirsiniz ben bütçenizi aştığı için önermemiştim onu ama ikiside üzmez. Hangisi size daha uygun geliyorsa onu alın.2000 TL bütçe ile A8 nereden alınıyor hocam söylerseniz alalım..
2000 üstüne biraz daha koyup a2 yerine a6v almak daha mantıklı mıdır hocam? Hem türkiyeden alınacağı için daha erken de gelir.
Linkini atar mısınız?A6V almayı düşünüyorum aliexpressten gümrükte takılır mı? Herhangi bir bilginiz var mı?
A6V değil A6Neo Düzelteyim.![]()
AmpliGame by FIFINE USB Oyun Mikrofonu, RGB, Kazanç DüÄmesi, Dokunmatik Sessiz, PC için AkıŠPodcast Kondenser Mikrofon, Anahtar, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Yeni gelen yasayla beraber gümrükte takılabilir tam bilgi sahibi değilim.![]()
AmpliGame by FIFINE USB Oyun Mikrofonu, RGB, Kazanç DüÄmesi, Dokunmatik Sessiz, PC için AkıŠPodcast Kondenser Mikrofon, Anahtar, PS5-A6NEO - AliExpress 44
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
A6V değil A6Neo Düzelteyim.
Yılbaşı zamlarından dolayı çoğu mikrofonun fiyatı arttı herhangi bir tavsiyeniz var mı?
2000 TL bütçe ile A8 nereden alınıyor hocam söylerseniz alalım.
2000 üstüne biraz daha koyup A2 yerine a6v almak daha mantıklı mıdır hocam? Hem Türkiye'den alınacağı için daha erken de gelir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.