2000 TL büyük mesh kasa önerisi

Bütçe
2000

Spyhis

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Samsun
7900XT için büyük mesh kasa istiyorum. En fazla 2000 TL altı da olabilir üstünde çok iyi model varsa önerebilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

@Prime777 hocam diğerini de atar mısınız? Soğutması iyi olsun istiyorum.

Pek fark etmez bu fanlar. O attığım tam F/P.

Bu da öneriliyordu bir ara. Bunun da destekleri fena değil.

Hocam büyük kasa bana göre her zaman daha ferah olur o yüzden büyük istedim zaten. İyi hava alıyorsa ben onu alacağım. Kasam mesh olmadığı için ısınıyor parçalar.

@Prime777 bu yarı mesh değil mi hocam?

Hocam büyük kasa bana göre her zaman daha ferah olur o yüzden büyük istedim zaten. İyi hava alıyorsa ben onu alacağım. Kasam mesh olmadığı için ısınıyor parçalar.

@Prime777 bu yarı mesh değil mi hocam?

Evet. Ama desteği geniş. Şimdi 7900 XT 3 fanlı değil mi? Öyle her kasa olmaz. Bence Vento alın. Çok ucuz ve 400mm, 240mm falan o fiyata iyi ve geniş zaten e ATX. Almazsan da Corsair al derim.

Evet. Ama desteği geniş. Şimdi 7900 XT 3 fanlı değil mi? Öyle her kasa olmaz. Bence Vento alın. Çok ucuz ve 400mm, 240mm falan o fiyata iyi ve geniş zaten e ATX. Almazsan da Corsair al derim.

Yani bu fiyata daha iyisi yok. Corsair almak çok isterdim ancak o kadar param yok 2200TL var. Kalitesinde hava akışında sorun yoksa alacağım.

Yani bu fiyata daha iyisi yok. Corsair almak çok isterdim ancak o kadar param yok 2200TL var. Kalitesinde hava akışında sorun yoksa alacağım.

Satıcıya dikkat edin. İkinci el falan gönderiyormuş. Ama kasa sonuçta PSU da yok. Kırık gelmez inşallah. Hava akışı olarak geniş ve mesh ve 4 fanlı, normal bir kasa ve eğer sıkıntısız gelirse cidden o fiyata en iyisi denilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı