2000 TL civarı ayakkabı önerisi

Soru sorucu

Hectopat
Merhaba, birkaç gündür günlük giymek için rahat bir ayakkabı arıyorum ama çok fazla seçenek var ve hangisinin iyi veya kötü olduğunu bilmiyorum. Ayrıca ayağım hem biraz taraklı hem de içe basıyorum. Ayak numaram da 44.
Şu tarz beğeniyorum bu ayakkabı da hoşuma gitti ama basketbol ayakkabısı olunca günlük giymek sıkıntı oluyormuş. Bir de galiba kalıbı darmış.
Sizin de önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba, birkaç gündür günlük giymek için rahat bir ayakkabı arıyorum ama çok fazla seçenek var ve hangisinin iyi veya kötü olduğunu bilmiyorum. Ayrıca ayağım hem biraz taraklı hem de içe basıyorum. Ayak numaram da 44.
Şu tarz beğeniyorum bu ayakkabı da hoşuma gitti ama basketbol ayakkabısı olunca günlük giymek sıkıntı oluyormuş. Bir de galiba kalıbı darmış.
Bilekli olanlar biraz rahatsız ediyor ama bilkesizler gayet güzel bu ikisini öneririm.

Ben 2-3 numara büyük basketbol ayakkabısı denedim (bilmeden) ayağım girmedi bile.

500 daha verirseniz güzel bir seçim olabilir.

Hocam güzel de çok sade
Şunun gibi arıyorum çok sade olmasın beyazın üstünde ufak ufak siyah çok iyi oluyor

Adidas Multix vardı indirimle 1600TL idi. Adidas Forum da olabilir biraz daha para verirseniz.
Buda iyiymiş düşünebilirim

Bilekli olanlar biraz rahatsız ediyor ama bilkesizler gayet güzel bu ikisini öneririm.
Siyah beyaz dışı renk ayakkabı çok göze batıyor o yüzden üstekine ısınamadım ama alttaki iyiymiş

Hocam güzel de çok sade.
Şunun gibi arıyorum çok sade olmasın beyazın üstünde ufak ufak siyah çok iyi oluyor.

Bu da iyiymiş düşünebilirim.

Siyah beyaz dışı renk ayakkabı çok göze batıyor o yüzden üstekine ısınamadım ama alttaki iyiymiş.

Attığımın siyah beyazı, ama biraz pahalı: Adidas Forum Low Ayakkabı Erkek Basketbol Ayakkabısı Siyah-Beyaz Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı