Selamlar.
4 Ay önce almış olduğum ASUS Phoenix 1660 Ti O.C ekran kartımı 1600 TL'ye sattım. Isınma sorunu nedeni ile sattığım ekran kartımın yerine en fazla 2000 TL değerinde bir ekran kartı arıyorum. Soğutma konusunda etkili ve 1660 Ti ayarında sıfır bir ekran kartı istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
Mevcut sistemim.
Anakart: ASUS B450M-K
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
RAM: XPG 300MHz 2×8
Kasa & PSU: Frisby 650 Watt 80+
Monitör: 1080P 75Hz LG
SSD: 480 GB Toshiba
Kasa hakkında ki düşüncem belli lakin fiyat konusunda o zaman çok kısmak durumunda kaldım, pişmanım.
MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Elbette 1660Ti da OC sonrası performans artışı yaşar. Burada 1660S'in F/P anlamında gizli bir canavar olduğunu belirtmek için attım. 1 ay önce her ne kadar Inno 3D 2060'ı 2300TL'e bulabilseydik de artık yok
NOT: Gigabayte veya ZOTAC 1660S de bakılabilir. Almışken 150TL fazla verip Gaming X almaya da saygım sonsuz.
MSI Nvidia GeForce GTX 1660 Gaming X 6GB 192Bit GDDR5 DX(12) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Yalniz ben 1660 Ti gddr6 bellekli bir kart sattım. Amacım biraz daha koyup daha iyi soğutmalısını almaktı. Hata mı ettim doların yüksek olduğu bu dönem de
@tylnozcn Hata demeyelim de keşke sıcaklık değerlerini vs. sorsaydınız önce. Kasanızla ilgili de bir durum olabilirdi. Evet tek fanlı ufak bir kart ama undervolt vs. bir şeyler belki yapılabilirdi. Yine de kafanıza takmayın olan olmuş yapacak bir şey yok. Mesajı düzenledim tekrar bakmanızı öneririm.
@tylnozcn Hata demeyelim de keşke sıcaklık değerlerini vs. sorsaydınız önce. Kasanızla ilgili de bir durum olabilirdi. Evet tek fanlı ufak bir kart ama undervolt vs. bir şeyler belki yapılabilirdi. Yine de kafanıza takmayın olan olmuş yapacak bir şey yok. Mesajı düzenledim tekrar bakmanızı öneririm.
Super teknolojisinin daha yeni olmasiyla da alakalı olarak daha mantıklı olabilir. Düşüncelerinizi dikkate alıp gelecek yeni önerilerinize de açık olacağım. Saygılarımla