2000 TL civarı mouse önerisi

Bütçe
2000 civarı
Pro modelini kullanıyorum. Çok güzel önerebilirim.

Pro modelini kullanıyorum. Çok güzel önerebilirim.

AJ159 Pro mu yoksa R1 promu.

AJ159 Pro mu yoksa R1 promu.

Aj 159 Pro'daki tek sorun ağırlık merkezi ve boyutunun küçüklüğü. 18.5cm eli olan arkadaş küçük geldiğini söylemiş, ama güzel bir mouse, tabii ki benim tercihim R1 Pro'dan yana.

Güncelleme: Aj159 Pro royuan mcu kullanıyor tek kelime ile berbat. R1 Pro veya R1 Pro Max alın.

Aj 159 Pro'daki tek sorun ağırlık merkezi ve boyutunun küçüklüğü. 18.5cm eli olan arkadaş küçük geldiğini söylemiş, ama güzel bir mouse, tabii ki benim tercihim R1 Pro'dan yana.

Elim 18cm tutuş şeklim sabit değil. Son zamanlarda FPS oyunlarını çok oynamıyorum sırf Piranha mousesinden kurtulmak için alıyorum cidden R1 Pro almak fiyat farkına değer mi?

Elim 18cm tutuş şeklim sabit değil. Son zamanlarda FPS oyunlarını çok oynamıyorum sırf Piranha mousesinden kurtulmak için alıyorum cidden R1 Pro almak fiyat farkına değer mi?

Dediğiniz marka ile çok bir fark yok, ikincisi mcu kötü olması sizi bayağı etkiler hem kalite, hem ömür, hem de batarya bakımından. Kısaca 200 TL verip iyisini almak varken neden kötüsü?

Bir diğer konu ise oyun oynamayacaksanız herhangi bir ofis faresi işinizi görecektir.
Arada oynuyorum derseniz de yine R1 Pro'yu alabilirsiniz.

R1 Pro 75 saat batarya ömrü.
R1 Pro Max 150 saat batarya ömrü sunuyor bunun dışındada bataryadan dolayı 10gram kadar bir ağırlık farkı mevcut.

Claw icin m3s Max, palm icin M3 Pro Max alın gecin.

R1 Pro alinmaz suan hocam diyatini haketmiyor.

Atılanları almayın,

Tam olarak neyi almiyacak hocam? R1 Pro'ya kötü demek istiyorsanız savunurum,
Sizden bir reklam kokusu geliyor. 😁
Arkadaşın önerdiği fareyi İyzico ile 1500 TL civarına alabilirsiniz.

R1 Pro alinmaz şu an hocam diyatini hak etmiyor.

Kullanmadığınız için size öyle geliyordur, ucuz malın alıcısı çok olur sonuçta. Size kalmış.

Tam olarak neyi almiyacak hocam? R1 Pro'ya kötü demek istiyorsanız savunurum reklam kokusu geliyor. 😁

Kullanmadığınız için size öyle geliyordur, ucuz malın alıcısı çok olur sonuçta. Size kalmış.

Alternatifler var, şu anlık almaya gerek yok.

Tam olarak neyi almiyacak hocam? R1 Pro'ya kötü demek istiyorsanız savunurum,
Sizden bir reklam kokusu geliyor. 😁

Tam tersi kullandığı için böyle diyor 😀.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı