2000 TL civarı mouse önerisi

Bütçe
2000 civarı
Alternatifler var, şu anlık almaya gerek yok.

Demek ki alma dememek lazımmış, önerini yapacaksın dostumuz da seçecek farenin kötü tarafı olsa bu sorunu var alma dersin ama yok değil mi dostum. :)
Alıp almaması bize kalmıyor sen öner gerisi arkadaşa ait.

Tam olarak neyi almiyacak hocam? R1 Pro'ya kötü demek istiyorsanız savunurum,
Sizden bir reklam kokusu geliyor. 😁
Arkadaşın önerdiği fareyi İyzico ile 1500 TL civarına alabilirsiniz.

Kullanmadığınız için size öyle geliyordur, ucuz malın alıcısı çok olur sonuçta. Size kalmış.
R1 Pro eskiden iyi idi suan daha iyi fareler var. Ayni fiyata 8k hz mchoseyi, daha ucuza 4-8k hz rapoo yu, ayni fiyata darmoshark lari almak varken neden R1 alalım?

Demek ki alma dememek lazımmış, önerini yapacaksın dostumuz da seçecek farenin kötü tarafı olsa bu sorunu var alma dersin ama yok değil mi dostum. :)
Alıp almaması bize kalmıyor sen öner gerisi arkadaşa ait.

Hocam yine söylüyorum, alma. Alternatifler var.

R1 Pro eskiden iyi idi şu an daha iyi fareler var. Ayni fiyata 8K Hz MCHOSE'yi, daha ucuza 4-8k Hz rapoo yu, ayni fiyata Darmoshark'lari almak varken neden R1 alalım?

Fanboyluk sezdim.

R1 Pro eskiden iyi idi şu an daha iyi fareler var. Ayni fiyata 8K Hz MCHOSE'yi, daha ucuza 4-8k Hz rapoo yu, ayni fiyata Darmoshark'lari almak varken neden R1 alalım?

Arkadaşa kalmış dediğim gibi 8K alıp da kullanamadıktan sonra ne gerek var?
Neyse tartışılması gereken bir konu değil önerekde arkadaşa kalmış.

Mchoose alabilir indirim ile bayağı bir ucuzluyor.

Arkadaşa kalmış dediğim gibi 8K alıp da kullanamadıktan sonra ne gerek var?
Rapoo ve mchose de dongle icinden geliyor 🤣. Darmoshark ta gelmiyor ama malzeme kalitesi ve donanım R1'e gore cok daha iyi. 2400TL ye Scyrox al yada madem 8k hz istiyorsun en ust seviyede 😅.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı