2000 TL Civarında Telefon Önerisi

Astra

Hectopat
Katılım
15 Mart 2017
Mesajlar
413
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Şuanda İPhone 7 kullanıyorum ama şarj konusu beni çıldırtıyor. Xiaomi A2 Lite’ın şarjı bile sanki daha çok dayanıyordu ya da bana mı öyle geliyor?

Uzun lafın kısası İPhone 7’yi satmak istiyorum bu fiyatlarda bataryası daha iyi olan ve kamerası iyi olan telefon önerisi yapar mısınız?

Sizce satmak mantıklı olur mu? Zaten IOS’dan sıkılmıştım çünkü çok kısıtlı. O yüzden 2000 TL civarı önerilerinizi bekliyorum.

Aklımda Huawei P20 Lite var. Kamerasına ve şarjına daha iyi diyorlar. Sizin düşünceniz nedir ve başka öneri verir misiniz?
 
Bu fiyat aralığında alacağınız her ürün ıPhone 7 modelinden daha kötü olacaktır. P20 Lite eski bir modeldir. Sadece Kamera ve batarya değerlerine bakarak telefon alınmaz. Redmi Note 7 tavsiye ederim.
 
Batarya çok önemli ise Xiaomi Redmi Note 7 alınabilir ama öncelik kamera ise Mi 8 Lite almak daha iyi olur.

P20 Lite güncelleme almayan ve fiyatı en fazla 1700 olması gereken bir telefon denebilir kolay eskidi ve P20 Lite 2019 çıkacağı için önemde vermezler tahminen.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı