2300 TL civarında telefon önerisi

HawkLordHT

Kilopat
Katılım
3 Mayıs 2014
Mesajlar
59
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Beyler başlıkta da görüldüğü üzere telefon alacağım ve fiyat maç 2300 TL'dir. Sebepleriyle belirtirseniz sevinirim. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
 
Bu fiyata 4 gb ram kolay kolay bulunmaz kamerası da fiyatına göre başarılı bu yüzden ben xiamoi mi 6 derim.
Bu fiyata 4 GB RAM neredeyse IOS olmayan tüm telefonlarda mevcut. İthalatçı sorun olmayacaksa Mİ 6 alınabilir. Nokia 8 XZ1 S7 S7 Edge göz atın derim.
 
ancak mate 10 lite da iyi islemci acisindan mate 10 daha önde
İkisininde işlemci aynı görünüyor özelliklerde ama ben mi yanlış baktım?
Bu fiyata 4 GB RAM neredeyse IOS olmayan tüm telefonlarda mevcut. İthalatçı sorun olmayacaksa Mİ 6 alınabilir. Nokia 8 XZ1 S7 S7 Edge göz atın derim.[/QUOTE
XZ1'e baktım ve özellikleri hoşuma gitti fakat 2700 mAh olması beni biraz düşündürdü. Ben telefonda her türlü işi yapan birisiyim. Yani demek istediğim kamerası iyi oyun performansıda gayet akıcı olmasını istiyorum. Bunların yanında da şarjınında hemen bitmemesini istiyorum.(Çok şey istiyorum gibi geldi:D) bu yönden bana yardımcı olabilir misiniz? Çok kararsız kaldım.
 
Son düzenleme:
İkisininde işlemci aynı görünüyor özelliklerde ama ben mi yanlış baktım?
haklisin bütçeni destekliyorsa p20 al fotoğraf çekmeyi seviyorsan p20 (marka takıntının olmamasın sevdim seni takdir ediyorum[emoji122] [emoji122] Komşum o ısırılmış elmadan başka bir şeye bakmıyor :D)
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı