2000 TL drone önerisi

Özelliklerini inceledim, amacım zaten optik sensörlerini vs. kendim takarak modlamak olacağından dolayı bu tarz gelişmiş birşeye pek ihtiyacım yok açıkçası.

Daha önce çok dandik oyuncak diye nitelendirilen bir drone'a aynı modifikasyonları yapıp güzel bir sonuç elde etmiştim. Yine aynı tarz vakit geçirebileceğim bir drone arıyorum.
Dandik oyuncaklara o tarz eklentiler yapamazsınız, kartları sizin düşündüğünüz tarzda değil. Sadece uçması için var. FPV dünyasına adım atarsanız yada biraz daha bütçe ekleyip sıfırdan drone yapmaya başlarsanız dediğinizi yapabilirsiniz.

Dandik oyuncaklara o tarz eklentiler yapamazsınız, kartları sizin düşündüğünüz tarzda değil. Sadece uçması için var. FPV dünyasına adım atarsanız yada biraz daha bütçe ekleyip sıfırdan drone yapmaya başlarsanız dediğinizi yapabilirsiniz.
Üzerinde Esp32 kullanarak yükseklik sabitleme, lazer işaretleme ve ufak bir yük taşıma entegresi yapmıştım. Tekrar benzeri bir proje düşünüyorum. Sıfırdan drone yapmak için fikir önerisine açığım gereken bütçe nedir? Malzeme uyumluluğunu nasıl kontrol ederim?

Üzerinde Esp32 kullanarak yükseklik sabitleme, lazer işaretleme ve ufak bir yük taşıma entegresi yapmıştım. Tekrar benzeri bir proje düşünüyorum. Sıfırdan drone yapmak için fikir önerisine açığım gereken bütçe nedir? Malzeme uyumluluğunu nasıl kontrol ederim?
Malzeme uyumluluğu konusunda elimden geldiğince yardımcı olabilirim, bütçe yine yaklaşık 20k civarında.
Bu tarz setlerde var.

Yada uğraşmak istiyorsanız fırçalı esp32 tabanlı bir sistem toplayabilirsiniz, bütçe muhtemelen yine 2k'yı geçecektir ama haberiniz olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı