2000 TL ekipman önerisi

Bütçe
2000

katyysf74

Hectopat
Daha fazla  
2000TL bütçe ile bunlar alınır mı? Blueforce Titan RGB red switch hot swap klavye, craws CrossFire V1 12800DPI mouse, klassegear white map lines 90x40 mouse pad. Hepsi toplam 1970 TL alınır mı sizce? Daha iyileri bulunur mu bu fiyata.

Son düzenleyen: Moderatör:
2000TL bütçe ile bunlar alınır mı? Blueforce Titan RGB red switch hot swap klavye, craws CrossFire V1 12800DPI mouse, klassegear white map lines 90x40 mouse pad. Hepsi toplam 1970 TL alınır mı sizce? Daha iyileri bulunur mu bu fiyata.
Hangisine ihtiyacınız varsa onu alın derim kalitesiz ekipman yerine en çok hangisine ihtiyacınız varsa onu alın derim attığınız ürünler maalesef beş para etmez fazla ekipman yerine tek kaliteli ekipman öneririm

Kötü ürünler almak yerine mesela iyi bir mouse alınabilir ya da klavye. Size önerim klavye almanız.

Kötü ürünler almak yerine mesela iyi bir mouse alınabilir ya da klavye. Size önerim klavye almanız.

2000TL Bütçesi tüm ürünler içinse zor ama arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur. Temu'da hala Attack Shark R1 indirimi devam ediyor mu?

Attack Shark R1 indirimi devam ediyorsa Attack Shark R1 ve MCHOSE G75 Pro alabilir.

2000TL bütçesi tüm ürünler içinse zor ama arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur. Temu'da hala Attack Shark R1 indirimi devam ediyor mu?

Attack Shark R1 indirimi devam ediyorsa Attack Shark R1 ve MCHOSE G75 Pro alabilir.

Vallaha hocam Attack Shark R1 pek iyi olduğu söylenemez giriş seviyesi bir sensöre sahip. Tabii idarelik alınabilir parası olunca değişir.

Vallaha hocam Attack Shark R1 pek iyi olduğu söylenemez giriş seviyesi bir sensöre sahip. Tabii idarelik alınabilir parası olunca değişir.

Hocam vallahi günümüz için biraz evet ama çok hardcore competitive oyuncu değilse götürür arkadaşı çok rahat. Şunun şurasında 3-5 sene önce 200IPS Gamepower Ursa ile oyun oynayan insanlardık yani.

suanda kullandıklarım katsuta t41665 mouse, klavye turbox trk12, mousepad razer 70x30,kulaklığ yeni aldım havit gamenote h2039bg

ben ranked oyunlar oynamam.herşeyin en iyisne gerek yok.dpi sensör önemli değil benim için dış görünüş birazdaha önemli ve beyaz olmasına dikakt ediyorum

Dediğim gibi şu anda İyzico indirimleri ile 1600 TL'ye gelen MCHOSE G75 Pro alın.
bütçe 2500 tl oldu.önerebileceğin birşeyler daha varmı

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı