2000 TL Ekran Kartı Tavsiyesi

Edizorhan

Hectopat
Katılım
1 Ocak 2017
Mesajlar
221
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2000 TL'yi gerekirse bir miktar yükseltirim. Ben ekran kartını yurt dışından almayı planlıyorum ama bu konular hakkında hiç bir bilgim yok.

https://www.amazon.com/dp/B01JD2OSX0/ref=twister_B075GD32WY?_encoding=UTF8&psc=1 örneğin bu kartı sipariş edersem benim ödeyeceğim en yüksek değer kaçtır? Çin'den alanlarda var Çin'den almamı önerir misiniz?

Original Colorful iGame1070 X - 8GD5 Top Graphics Card-$499.99 and Online Shopping | GearBest.com Mobile bu ekran kartını ara sıra görüyorum amazondan 450 dolar yazan bir ürünü kaç TL'ye alırım?

Ankara'da oturuyorum.

https://www.amazon.com/gp/product/B075FTH3G7/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin yeterliyse GTX 1070 alabilirsin. Vega 56 modelini de daha ucuza bulursan ona da yönebilirsin. Bu iki model arasından ucuz olanı almalısın.
Evet işlemcim yeterli ama yurt dışından ekran kartı almak mantıklı mıdır? Ben amazondan alacağım ama nasıl alacağımı bilmiyorum mesela üstte verdiğim gigabyte 1070 tam fiyatı 499 dolar diyor alayım mı?
Çinden olanı mı alıyım yoksa Türkiye'den mi alayım?
 
Amazondan alırsan istediğin model sana ne kadara gelecek?
499 dolar olarak gözüküyor ancak şöyle bir problem var posta kodumu ankarada oturduğum bölge yapınca kabul etmiyor ve akrabalarımında ancak posta kodunu değiştirdiğimde ankaranın başka yeri yaptığımda fiyat gözüküyor. 06010 yazarak kullanıyorum. Bir de ubuy diye bir site var bu siteyi önerir misiniz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı