2000 TL elektro gitar+amfi

Icaruss

Hectopat
Merhabalar iyi forumlar.
Gitar olarak bunu düşündüm.

Daha çok metal ve rock ağırlıklı çalacağım.
Amfi olarak pek karar veremedim. MP3 için in girişi bulunursa çok iyi olur onun dışında delay'e gerek yok. EQ olarak treble ve bass olması yeterli olacaktır, tabii ki middle olanı varsa uygun fiyata düşünebilirim.
Bütçeyi en fazla 2200 yapabilirim.
Elektro gitar amfi ve kablo olacak şekilde.

İkinci el almayı düşünmez misiniz? Daha güzel ekipmanlar bulunabilir.

Aynı şehirde olmasanız bile civar şehirlerde olması iyi olur. Mümkünse yüz yüze alın çünkü gitarı. Nerede oturuyorsunuz? Ne olur ne olmaz sıfır bir şeyler de önereyim dedim fakat belli bir seviyenin altına inmeden bütçeyi denkleştiremedim. Fiyatlar uçmuş.

Aynı şehirde olmasanız bile civar şehirlerde olması iyi olur. Mümkünse yüz yüze alın çünkü gitarı. Nerede oturuyorsunuz? Ne olur ne olmaz sıfır bir şeyler de önereyim dedim fakat belli bir seviyenin altına inmeden bütçeyi denkleştiremedim. Fiyatlar uçmuş.

Evet fiyatlar inanılmaz. Zonguldak'ta oturuyorum. Bunu buldum fakat tabii ki sıfır ilk tercihimdir.

Gitar güzel, sanırım sıfırını 1500-1600 TL'ye görmüştüm. Gitarı Bursa'dan seçtiğiniz için yer filtrelemesini ona göre yapıyorum. Amfi olarak bunlar bakılabilir. Aralarından tarzınıza göre özellikle MG15CFX'i öneririm.

Kabloyu ikinci el almaya çalışmak gereksiz. Sıfır alınabilir.

Hocam 850 TL'ye Blackstar ID Core 10 buldum. MG15CFX'i mi önerirsiniz Blackstar'ı mı? Ayrıca Blackstar bulunduğum şehirde.

MG15CFX ses yüksekliği ve türü açısından size daha çok hitap edecektir. Ama başka şehirden alamam derseniz ID Core V2 de üzmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı