2000 TL F/P klavye önerisi

Bütçe
2000

Qenc1

Femtopat
Daha fazla  
Fiyat performans bir klavye arıyorum. Membran için güzel seçenekler var fakat mekanik için bilindik markalardan bir şey bulamadım. İyi bir markanın membran klavyesini mi almam lazım yoksa aynı fiyata mekanik daha mı iyi olur? Red veya brown tercihim ama blue switchli tavsiyeniz de varsa yazarsanız sevinirim. Bütçe maks 2k. 1.5 civarı olursa sevinirim.

Çok sağolun hocam silver switch tam olarak noluyor? Aynı fiyat bazında başka bildiğiniz var mıdır? Bu fiyata mekanik almak daha mantıklı o zaman değil mi?

Çok sağolun hocam silver switch tam olarak noluyor? Aynı fiyat bazında başka bildiğiniz var mıdır? Bu fiyata mekanik almak daha mantıklı o zaman değil mi?
Evet daha mantıklı. Ayrıca Silver switch bildiğiniz normal mekanik klavye switch türü. Red switch ile tek farkı sanırım biraz daha hassas olması.

Çok sağ olun hocam Silver Switch tam olarak ne oluyor? Aynı fiyat bazında başka bildiğiniz var mıdır? Bu fiyata mekanik almak daha mantıklı o zaman değil mi?

Tabii ki bütçe genişken daha mantıklı hem de gece çalışıyorsanız veya sessiz bir swich istiyorsanız red swich öneririm.

Bu hoşuma gitti hem de optik ama bildiğim kadarıyla optik olmasının olayı daha hassas olması eğer silver switch de redden hassasa aradaki 600 lira ve kol yastığına değer mi emin olamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…