2000 TL Fare önerisi

Trendyol şart mı yani? Seninle paylaştığım ürünler üst seviyedir. 2000 TL bandında en iyi tercihler. 1700 TL'lik bir ürün yerine 2000 TL'ye daha iyisi olsa onu paylaşırdım.

Hangisini öneriyorsun mouselerden?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 17 cm çok büyük bir elim yok. Tutuş şeklim normalde bilekten oynuyorum ama değişmem lazım.

Trendyol'da 600 TL indirim kodum var o yüzden 2000 TL'lik mouselere bakıyordum almışken bir kere alayım diye.

Darmoshark M3 çöp. 50 liralık plastik oyuncak araba ile aynı malzeme kalitesine sahip. M3 iyi. Alınacaksa ConnectGame'den alınmalı. 1300 TL.

Darmoshark M3 çöp. 50 liralık plastik oyuncak araba ile aynı malzeme kalitesine sahip. M3 iyi. Alınacaksa ConnectGame'den alınmalı. 1300 TL.

Az önce elime SteelSeries Prime geldi onu ne yapayım iade edeyim mi yoksa hiç almayıp onu mu kullanayım?

Az önce elime SteelSeries Prime geldi onu ne yapayım iade edeyim mi yoksa hiç almayıp onu mu kullanayım?

İade et. Kullanılmaz.

@haevn büyük farede rahat edebiliyorsan Darmoshark M3 4K al. G203'te rahat ettiysen, yine küçük bir şey istersen;

Darmoshark M3 çöp. 50 liralık plastik oyuncak araba ile aynı malzeme kalitesine sahip. M3 iyi. Alınacaksa connectgame'den alınmalı. 1300 TL.

Sen attıkların arasından hangisini öneriyorsun? M3 ile m3s arasında fark var mı?

Sen attıkların arasından hangisini öneriyorsun? M3 ile m3s arasında fark var mı?

M3 ile M3-S arasındaki farklar şu;

M3 1000 Hz, M3-S 2000 Hz.
M3 malzeme kalitesi çöp, tıklama hissi berbat, kötü MCU nedeniyle gecikme yapıyor.
M3-S'in malzeme kalitesi iyi, tıklama hissi daha iyi, 2000 Hz, gecikme yapmaz.
M3 büyük, M3-S onun küçüğü.

M3 kesinlikle düşünme. Zamanında 999 TL idi.

Alacaksan M3-S veya Endgame al.

M3 ile m3-s arasındaki farklar şu;

M3 1000 Hz, m3-s 2000 Hz.
M3 malzeme kalitesi çöp, tıklama hissi berbat, kötü mcu nedeniyle gecikme yapıyor.
M3-s'in malzeme kalitesi iyi, tıklama hissi daha iyi, 2000 Hz, gecikme yapmaz.
M3 büyük, m3-s onun küçüğü.

M3 kesinlikle düşünme. Zamanında 999 TL idi.

Alacaksan m3-s veya Endgame al.

Sence büyük ve küçük fare arasında fark var mı farelerin hepsine ortak bir şeyim yok o yüzden alışma konusunda sıkıntı yaşamam sen bana şu model iyi de ben alayım çünkü ben Darmoshark, Endgame gibi markaların oldugunu ve iyi olduğunu yeni öğrendim. Sen söyle alayım.

Sence büyük ve küçük fare arasında fark var mı farelerin hepsine ortak bir şeyim yok o yüzden alışma konusunda sıkıntı yaşamam sen bana şu model iyi de ben alayım çünkü ben Darmoshark, Endgame gibi markaların oldugunu ve iyi olduğunu yeni öğrendim. Sen söyle alayım.

Tutuş şekline göre değişir. Benim 19 cm elim var. Büyük farelerde rahat edemiyorum. Sana önereceğim fare Endgame olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı