Night_Magnet
Attopat
Daha fazla
Trendyol şart mı yani? Seninle paylaştığım ürünler üst seviyedir. 2000 TL bandında en iyi tercihler. 1700 TL'lik bir ürün yerine 2000 TL'ye daha iyisi olsa onu paylaşırdım.
16 17 cm çok büyük bir elim yok. Tutuş şeklim normalde bilekten oynuyorum ama değişmem lazım.
Trendyol'da 600 TL indirim kodum var o yüzden 2000 TL'lik mouselere bakıyordum almışken bir kere alayım diye.
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Sarı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Sarı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 - Kahverengi M3-CML Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DARMOSHARK M3 Kablosuz Gaming Mouse - Kailh Gm 8.0 - Paw 3395 - Kahverengi M3-CML yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Darmoshark M3 çöp. 50 liralık plastik oyuncak araba ile aynı malzeme kalitesine sahip. M3 iyi. Alınacaksa ConnectGame'den alınmalı. 1300 TL.
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Az önce elime SteelSeries Prime geldi onu ne yapayım iade edeyim mi yoksa hiç almayıp onu mu kullanayım?
Darmoshark M3 çöp. 50 liralık plastik oyuncak araba ile aynı malzeme kalitesine sahip. M3 iyi. Alınacaksa connectgame'den alınmalı. 1300 TL.
DARMOSHARK M3 - 4K Kablosuz Gaming Mouse - Kailh GM 8.0 - PAW 3395 - Beyaz
ÜRÜN AÇIKLAMASI Teknik Özellikler: >Ultra Hafif Tasarım.>Üç Modlu Bağlantı (Bluetooth/Kablosuz 2,4 GHz/Kablolu USB Tip-C).>4000Hz Yoklama Oranı.>İpeksi Pürüzsüz İzleme.>Hassas Doğru Performans.>Ultra uzun pil ömrü ile sonsuza kadar kullanın.>Profesyonel Üst Düzey Amiral Gemisi Optik Sensörü (PAW 33shop.connectgame.com.tr
Sen attıkların arasından hangisini öneriyorsun? M3 ile m3s arasında fark var mı?
M3 ile m3-s arasındaki farklar şu;
M3 1000 Hz, m3-s 2000 Hz.
M3 malzeme kalitesi çöp, tıklama hissi berbat, kötü mcu nedeniyle gecikme yapıyor.
M3-s'in malzeme kalitesi iyi, tıklama hissi daha iyi, 2000 Hz, gecikme yapmaz.
M3 büyük, m3-s onun küçüğü.
M3 kesinlikle düşünme. Zamanında 999 TL idi.
Alacaksan m3-s veya Endgame al.
Sence büyük ve küçük fare arasında fark var mı farelerin hepsine ortak bir şeyim yok o yüzden alışma konusunda sıkıntı yaşamam sen bana şu model iyi de ben alayım çünkü ben Darmoshark, Endgame gibi markaların oldugunu ve iyi olduğunu yeni öğrendim. Sen söyle alayım.