2000 TL Fare Önerisi

Bütçe
Maksimum 2000 TL

Herkesgibi

Kilopat
Katılım
11 Aralık 2016
Mesajlar
947
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar. Fare konusunda bir durumdan mustaribim. CS:GO'ya (CS2) başladığımda sensörü sağlam olan bir fare arayışına girmiştim ve Logitech G102'de karar kılmıştım. Aldığım zamandan birkaç ay sonra farenin orta tuşu bozuldu aşağıya yukarıya döndürürken algılamama ve tıkladığımda çift tıklama gibi problemleri vardı, garantiye gönderdim ve yenisini gönderdiler. Yenisini uzun bir süre kullandım (yaklaşık 3 sene) ve skatezleri eridiği için değiştirmekle uğraşmayıp yeni bir fare aldım. SteelSeries Rival 3'ü yaklaşık 1 senedir kullanıyorum ve aynı sorun bu farede de oluşmaya başladı.

Sizlerden sağlam bir fare önerisi istiyorum. Orta tuşunu sıklıkla kullanıyorum ve hemen bozulmasını istemiyorum. Kullandığım farelerde yuvarlağı döndürürken tık tık diye sesler geliyor bazı farelerde bu şekilde tuş sesi gelmiyormuş onlardan alsam daha mı mantıklı olur?
 
Dongle tam olarak ne oluyor?
Polling rate, 4k günümüzde her olaya entegre edilmedi, standart mouseun 1000 hzi sana hayli hayli yetecektir. Şu an günümüzde inanılmaz gerekli değil çok iyi bir işlemci 280 360 hz bir monitör ve oynadığın her bir oyundan 300 fps alıyorsan bir de dongle al onun dışında gerekliliği yok.
 
Bu bütçede alınabilecek fareler;

R1 PRO

F1 PRO

M800 ULTRA

İkisini Yiğit hocam önermiş zaten. Hepsinde 4K Hz için ekstra dongle gerekli, gerekli olup olmadığı size kalmış.

Merhaba, bu konuda bilgi sahibi gördüm sizi de R1 Pro ve F1 Pro arasındaki fark nedir? İkisi arasında kaldım. Dongle almayı düşünmüyorum. Belli bir tutuşa da sahip değilim zaman zaman değişiyor. Siz ne önerirsiniz?
 
Merhaba, bu konuda bilgi sahibi gördüm sizi de R1 Pro ve F1 Pro arasındaki fark nedir? İkisi arasında kaldım. Dongle almayı düşünmüyorum. Belli bir tutuşa da sahip değilim zaman zaman değişiyor. Siz ne önerirsiniz?
Merhaba hocam. R1 Pro 52840, F1 Pro 52833 mcu kullanıyor. Aradaki fark tartışılır bazıları bu fark için F1 pro alınmaz diyor bana göre o şekilde değil, F1 Pronun bataryası çok daha iyidir. İlgili mcu karşılaştırması için reddit linki ve datasheet niteliğinde bir versus linki bırakıyorum aşağıya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

 

Geri
Yukarı