2000 TL Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

Xample-47

Kilopat
Katılım
26 Eylül 2015
Mesajlar
723
Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Technopat'ın "Vizör Severleri" :)
Yaklaşık 2 senedir bir DSLR fotoğraf makinesi almayı düşünüyordum fakat alamadım. Şimdi bir bütçe ayırmaya başladım herhangi bir aksilik olmazsa birkaç ay içerisinde almayı planlıyorum. 2 sene içerisinde elbette bir takım fikirlerimde değişiklikler oldu. Beklentilerimi ve deneyimlerimi (yok desek olur ama :)) yazayım, tavsiyelerinizi bekliyorum.

Öncelikle geçen sene 2-3 hafta kadar ağabeyimin bir arkadaşının FujiFilm Finepix benzeri sanırım D-SLR değil ama benzeri bir cihazı var AAA pil kullanıyordu. O cihaz biz de kalmıştı bir süre kullandım. Öğrenciyim sonuçta iş olarak yapmayacağım ama alayım en azından 1.5-2 sene arkama bakmayayım kafasındayım.

Bütçem makine için (Body) en fazla çok zorlarsam 2000 TL. "2200 TL ver şu gövdeyi al" derseniz alamam.

Beklentilerim çok yüksek uçuk değil. Çekeceğim fotoğraflar şehir hayatından işte, uzun pozlama, birazcık manzara, ve portre. Şimdi yazdığım alanlar farklı ama işte ne yapalım beklentiler bu yönde. :)

2. El düşünürüm (elinde olanlar teklif sunmasın param ne zaman elimde hazır olursa o zaman alacağım çünkü). 2. El Sony A6000'ler çok hoşuma gidiyor almayı planlıyorum.
Önereceğiniz makinenin yanına da "bunları da al" diyeceğiniz lensleri eklerseniz çok mutlu olurum, fiyat önceliğimdir çok pahalı olmazsa sevinirim.

Önerilerinizi bekliyorum saygılarımla.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı