1500-2000 TL Fotoğraf Makinesi Tavsiyesi

TeknoManyak

Hectopat
Katılım
18 Temmuz 2014
Mesajlar
195
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar. Ben fotoğrafa çok ilgi duyarım. Bu yüzden bir makine almak istiyorum. 1500-2000 TL arası bir bütçem var. Canon marka olursa iyi olur. Bir de ekranı dönen, dokunmatik ekranlılardan olursa iyi olur. Bir de bu makineler de dc ve ıs kavramları nedir ? Hangisi daha iyidir ?

Bu işe yeni başlayacağım. Ama giriş seviye bir şey olsun istemiyorum. Çünkü ileride de uzun yıllar kullanacağım. Son olarak sevdiğim çekimler : Manzara fotoğrafları, makro fotoğraflar, portre fotoğraflar bir de çiçek-böcek fotoğrafları vs. Bunlara ek olarak youtube için iç mekan (çoğunlukla) ve dış mekanda video çekimleri yapacağım. Buna göre tavsiyede bulunursanız sevinirim. :) @Recep Baltaş ve @Ali Güngör Hocalarım sizler de cevap verirseniz daha kesin ve mutlu bir karar vereceğime eminim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Dokunmatik ekranlı üst seviye kameralar oldukça pahalı. Canon'un 700D ya da 600D gibi DSLR modellerini 18-55 ya da 18-155 mm beraberinde gelen lensler ile kullanmaya başlayabilirsin. DSLR demek farklı çekimler için uzun yıllar zarfında yeni lensler almak, ek aksesuarlar kullanmak demektir. Kullanım sürene göre ek batarya ve bellek kartlarına da ihtiyacın olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı