2000 TL gamepad önerisi

@Marla Singer hocam iyi misiniz 2000 TL gamepade verilir mi?

Forza'da direksiyon pek keyifli değil gamepad daha iyi bir oynanış sunuyor. Ayrıca önerdiğin direksiyon seti çöp.

Hocam 2000 TL diyorsa üstüne fazla ekleyebileceğini sanmıyorum.

Verilir hocam.

Keyifli aslında ama şey sıkıntı ekranda direksiyon çok az dönüyor ondan dolayı kötü bir hissiyat yaşıyorsunuz siz direksiyonu çevirseniz bile görüntüde daha fazla dönmüyor.

Hocam ama bir araba oyunu için direksiyon yerine gamepadi savunamazsınız.

@Marla Singer hocam iyi misiniz 2000 TL gamepade verilir mi?

Hocam 2000 TL diyorsa üstüne fazla ekleyebileceğini sanmıyorum.
Lütfen kendi düşüncelerinizi başka insanları yanlış yönlendirecek şekilde dile getirmeyin. İnsanları da dandik ürünlere yönlendirmeyin. 1600-1700 tl ye çok iyi bir gamepad sahibi olacakken, hiç bir zevk alamayacağı ucuz bir direksiyon seti tavsiye ediyorsunuz. Bırakın en iyisini orta segment bir direksiyon seti 14-15 bin tlye alınıyor. Sizin para vermeyebilirsiniz fakat konu sahibi zaten 2000 TL bandında tavsiye istemiş.
Alacağınız ya Dualsense ya da xbox gamepad, fakat konu pc olduğu için uyumluluk açısından xbox alın keyfinize bakın.

Kendim kullandım biliyorum hocam attığınız direksiyon seti çöp denecek seviyede ayrıca FH ile uyumlu çalışmıyor.

Tamam direksiyonun kötü olduğunu bende kabul ediyorum bu fiyat bandında daha iyi ne alabilir adam 3500 TL'ye G29 mu alsın.

Eğer yeni teknolojileri denemek istiyorsanız DualSense alın, tek negatif yönü aracı programlarla haşır neşir olmanızı gerektirmesi. Eğer direkt taktığınız gibi kullanmak istiyorsanız Xbox kolu alın. Theworst diye bir arkadaş var kesin gelir bu konuya :D
Gelmiş bile :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı