2000 TL gamepad önerisi

İçinde bir Xinput çipi var diye bir oduna 2000 TL verilir mi jiroskop yok la 13 yıllık telefonda olan şey yok kolda tamamen para israfı Allah için almayın şu odunu.

Tabii hocam Xbox 9. nesil çöp. D

Bunu değil de V902 aldım Forza'da çalışmıyor gamepad olarak algılıyor ve 90 derece ölü noktası vardı iade ettim teşekkürler.

Tamam hocam direksyonu bir kenara bırakırsak fiyat bandında alınabilecek tek kol Xbox 9. nesil.

İçinde bir Xinput çipi var diye bir oduna 2000 TL verilir mi jiroskop yok la 13 yıllık telefonda olan şey yok kolda tamamen para israfı Allah için almayın şu odunu.
Konu sahibi arkadaşa Xbox kolu alıp keyfine bakmasını, rampage öneren biriyle aynı fikirde olan bu iki arkadaşın fikirlerini çok kaale almamasını tavsiye ederek konudan ayrılıyorum, herkese iyi sosyaller :)

Xbox kollarına bakmalısın. Ben de One S kolu ve Xbox kablosuz bağlantı adaptörü kullanıyorum. Xbox kullanır gibi bütün oyunlarda titreşim olsun, az basınca az, çok basınca çok olması olsun tam çalışıyor.

Hocam bir sorum var. Ben de Xbox kolu aldım fakat sonradan fark ettim ki ismi şöyle.

Xbox series robot white kol Controller 9. nesil​

Bunun bir farkı var mı orijinal ile arasında ya da bu da mı orijinal sadece ismi farklı.

Hocam bir sorum var. Ben de Xbox kolu aldım fakat sonradan fark ettim ki ismi şöyle.

Bunun bir farkı var mı orijinal ile arasında ya da bu da mı orijinal sadece ismi farklı.

@CS Relboron hocam gitmeden evvel bir benim dediğime göz atar mısın?

İsim farklı orjinal. Benim aldığım isimle aynı.

Hala şu kolu önerip duruyorsunuz la kol bir kere Xbox One'ın aynısı sadece üstünü tamamlamışlar, kolun gecikmesi DualSense'e kıyasla fazla, jiroskop yok, hoparlör yok, RGB LED yok, adaptive trigger yok, haptic feedback yok, mikrofon yok yok işte vallahi dilim damağım kurudu DualSense kullanmayanlara karşı bir şeyler anlatmaktan. Hala uyum sorunu diyorsunuz yav abicim araşıtır DS4 Windows ve dualsensex nedir diye, Steam bu kolu destekliyor mu desteklemiyor mu diye bakın ulan Uncharted 4, Lost legacy, Spider-Man, AC Valhalla, CoD Black Ops Cold War, Vanguard, MW2 2022, Last of Us, Far Cry 6, returnal, Witcher 3 yeni nesil sürümü, Deathloop, F1 21, 22, ghostwire Tokyo'da bu kolun özellikleri PC de kullanılabiliyor ya Allah aşkına kullanıp ta yorum yapın yeter hala puhahjaha atıyorlar

İçinde bir Xinput çipi var diye bir oduna 2000 TL verilir mi jiroskop yok la 13 yıllık telefonda olan şey yok kolda tamamen para israfı Allah için almayın şu odunu. Last of Us PC'ye geldi ve DualSense'in özellikleri Wireless bir şekilde kullanılabiliyor tetikler, jiroskop ve LED'ler dahil.
Hocam 4. karşılaşmamız yine mi aynı argüman? Kahkaha attım. Sony'nin bir düzine oyunu harici jiroskopu kullanan oyun yok, hatta Sony'nin bile çoğu oyunu jiroskop desteklemiyor.

Dediğiniz özellikleri Wireless bir şekilde kullanmak için aracı programlarla uğraşmanız gerek. Pil ömründen ne haber peki? 2 tane şarjı pil takarak pil kapasitemi 5200 Mah yaptım bunu DualSense'inizde yapabiliyor musunuz?

Yapsanız bile dediğiniz özelliklerden dolayı "Xinput çipi olan odundan" daha kısa süreli olacak. PC için Xbox kolu kolaylıktır. DualSense'in teknolojik anlamda daha iyi olduğunu bende biliyorum, ancak yaptığınız şey karalamaktan başka bir şey değil. Bir daha karşılaşacağımıza eminim :D

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı