2000 TL Gamepad Önerisi

Dualsens harici önerilen kollar gene PC uyumlu tak çalıştır kol zaten.
Evet hocam dediğimi anlamışsınızdır umarım tuş takımı anlamında daha uyumlu oyunlara.

Buradan Wukong versiyonunu alabilirsin.

2. sıradaki 955TL olan. Veya 2. bir seçenek olarak bunu da atıyorum.

hocam t4 cyclone pro ve nova litei da dahil edersek bunlardan en mantıklı tercih hangisi olur sizce? t4 cyclone pro ve 8BitDo Türkiye diğer ikisi Ali Express ve Temu üzerinden satın alınabilir. Sizin önereceğiniz hangisi olur?

T4 Cyclone pro stoğu yok şuan. Nova lite ise çok giriş seviye 8bitdo 2C ve Easysmx X15'e göre.

8bitdo 2C çok övülüyor. EasySmx X15 elimde yok ama ona da idare eder diyorlar incelemelerine göre. 8bitdo 2C alabiliyorsan 2C daha mantıklı.

8bitdo 2C çok övülüyor. EasySmx X15 elimde yok ama ona da idare eder diyorlar incelemelerine göre. 8bitdo 2C alabiliyorsan 2C daha mantıklı.

T4 Cyclone pro stoğu yok şuan. Nova lite ise çok giriş seviye 8bitdo 2C ve Easysmx X15'e göre.

Hocam burada beyazının stoğu var.
Ultimate 2C mi T4 Cyclone Pro mu şuan seçeneklerim 2ye indi. İkisi de Türkiye hangisi daha iyi olur sizce?

Hocam burada beyazının stoğu var.
Ultimate 2C mi T4 Cyclone Pro mu şuan seçeneklerim 2ye indi. İkisi de Türkiye hangisi daha iyi olur sizce?
Nintendo dizilimli o. Tuşları nintendoya göre ayarlı.

Xbox Series Kontrolcüsü almayı düşünüyordum aslında. Amazon'da şu anki fiyatı 2600 TL ve bu rakam bir gamepad için değer mi emin olamadım. 8BitDo Ultimate 2C de çok hoşuma gitti ama sadece mor renk var ve bana çok hitap edeceğini düşünmüyorum. 1500-2000 TL arasında hangi gamepadi önerirsiniz? Şimdiden teşekkürler.
Biraz daha yükseltip xbox 9. Nesil kontrolcü alabilirsiniz. 2. El kesinlikle önermiyorum kontrolcü alımlarında.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı