2000 TL gamepad önerisi

Bütçe
2000

Colesia

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : Asus Prime B450M-K II
İşlemci : AMD Ryzen 5 5600
Ekran Kartı : Asus Dual RX6700XT 12GB
Ram : XPG Spectrix D41 TUF RGB 3200MHz CL16 8x2
M2 SSD : ADATA Legend 710
Kasa : Vento VG10F
PSU : FSP Hyper Pro H3-650 650W 80+ Bronze
Meslek
Otomasyon Bölümü Öğrencisi
Yakın zamanda 2 tane gamepad almayı planlıyorum. Önerileriniz nedir? (Assetto Corsa ve FIFA23 oynamak için alacağım)

Merhaba kalite vs bilmiyorum ama özellikler fena duruyor.

8BitDo 2C, fantech shooter 3, easysmx X5 bu fiyata en mantıklılar.

8 BitDo renk seçenekleri hoşuma gitmediği için bakmamıştım ama oda mantıklı / fantech shooter 3 ve easysmx X5 arasında sadece batarya farkı var galiba fantech > 600mAh easysmx > 750mAh arada sadece 100TL olduğu için easysmx daha mantıklı geldi.
-
Wraith'in sitesinde dolaşırken şöyle bir gamepad gördüm sizce bu nasıldır hocam 1000MAH batarya kapasitesi var ve özellikleri hemen hemen aynı diğerkinlerle.

Son düzenleme:
8 BitDo renk seçenekleri hoşuma gitmediği için bakmamıştım ama oda mantıklı / fantech shooter 3 ve easysmx X5 arasında sadece batarya farkı var galiba fantech > 600mAh easysmx > 750mAh arada sadece 100TL olduğu için easysmx daha mantıklı geldi.
-
Wraith'in sitesinde dolaşırken şöyle bir gamepad gördüm sizce bu nasıldır hocam 1000MAH batarya kapasitesi var ve özellikleri hemen hemen aynı diğerkinlerle.
Hall effect yok shooter 3 daha mantıklı bundan. Shooter 3 ve easysmx x5 arasında bir de şu fark var. Shooter 3te programlanabilir arka tuş varken easysmx te yok. Ama kalanı dediğiniz gibi

Hall effect yok shooter 3 daha mantıklı bundan. Shooter 3 ve easysmx X5 arasında bir de şu fark var. Shooter 3'te programlanabilir arka tuş varken easysmx te yok. Ama kalanı dediğiniz gibi.

Yani shooter 3mü alayım hocam fikriniz nedir ona göre vereceğim sipariş.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı