2000 TL Gaming Laptop Önerisi

Daybreakersx

Centipat
Selamlar arkadaşlar öncelikle üniversiteye gideceğim ve yanımda laptop lazım Adobe Unity vs. programları rahat açan ve League of Legends gibi bir oyunu iyi FPS'lerde oynamak istiyorum. Bütçem 2000 TL, hangi laptopu önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar arkadaşlar öncelikle üniversite ye gidicem yanımda leptop lazım Adobe unity vs programları rahat açan ve League of Legends gibi bir oyunu iyi fpslerde oynamak istiyorum bütçem 2000 TL hangi leptopu önerirsiniz
Ne yazık ki 2000 TL ye Gaming Laptop bulamazsın lakin bize hangi şehirde olduğunu ve bütçeeni yazarsan 2. el ya da sıfır bir PC toplayabiliriz.
İstanbul oturuyorum bütçem 2000 TL lol oynuyorum tek derdim lolu orta ayarlarda kasmadan oynatan pc

Son düzenleme:
Selamlar arkadaşlar öncelikle üniversite ye gidicem yanımda leptop lazım Adobe unity vs programları rahat açan ve League of Legends gibi bir oyunu iyi fpslerde oynamak istiyorum bütçem 2000 TL hangi leptopu önerirsiniz

İstanbul oturuyorum bütçem 2000 TL lol oynuyorum tek derdim lolu orta ayarlarda kasmadan oynatan pc

Masaüstü veya 2. el laptop uyar mı?

Bu bütçeyle 2.elde güzel, isteklerinizi karşılayabilecek bir dizüstü alabilirsiniz.
Sıfır almaya niyetliyseniz şuna bakabilirsiniz: HP Dizüstü
Buyurun şöyle bir video var oyun performansı hakkında kafanızda bir şeyler oluşturabilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı