helallao
Femtopat
fiyatı 600200 IPS mouse öneriyorsun. Bunun neresi mantıklı?
fiyatı 600200 IPS mouse öneriyorsun. Bunun neresi mantıklı?
Fiyatı 600
Fare için 2000 TL bütçe ayırmış zatenfiyatı 600
dostlar alacak kişinin kendi kararı biliyorum 2000 tl bütçesi varda belki 2000 vereceğime 600 verip bunu alayım der iyilik yapmak suç mu bu forumdaFare için 2000 TL bütçe ayırmış zaten
600 liraya bile alınmayacak bir mouse. Gider temudan kampanya düşerse ajazz mouselardan alırsın. Düşmezse de lenovo m300s alırsın.fiyatı 600
Dostlar alacak kişinin kendi kararı biliyorum 2000 TL bütçesi var da belki 2000 vereceğime 600 verip bunu alayım der iyilik yapmak suç mu bu forumda![]()
logitech kullandığım bir marka orta kalite diyebilirimHocam sorun iyilik yapman değil aslında. 600 TL'yi hayır kurumuna bağışlasa daha çok işine yarar. Alınmaz o mouse yani öyle diyeyim.
Tamamda ferrari alma imkanı varken neden tofaş alsın.dostlar alacak kişinin kendi kararı biliyorum 2000 tl bütçesi varda belki 2000 vereceğime 600 verip bunu alayım der iyilik yapmak suç mu bu forumda![]()
tofaş daha ucuz kendi kararıTamamda ferrari alma imkanı varken neden tofaş alsın.
Logitech kullandığım bir marka orta kalite diyebilirim
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.